Ringen centrum, Skanstull

Hämtar öppetider
Frukost mån—fre 07.30—10.45
Övriga öppettider

Oskar Larsson & Eloi Berthelin

Galinas Pizza

Med passion för traditionellt italienskt hantverk och i nära kontakt med bönder och producenter skapar vi vår version av napolitansk pizza.

I den 450-gradiga vedugnen gräddar vi luftig deg och fräscha råvaror som exempelvis Fior di Latte, en mozzarella gjort på komjölk och ‘Nduja, en chilihet salami från Kalabrien till riktig god pizza. Till maten serveras noga vald dryck från producenter som jobbar i samklang med naturen

Menyn består av ett antal fasta alternativ kombinerat med rätter som varierar utifrån säsong. Vi har alltid veganska och vegetariska alternativ. Njut av din pizza här på Teatern eller ta med den hem.
Välkommen!


Autograf

Oskar Larsson & Eloi Berthelin

”RIKTIGT GOD PIZZA PÅ LUFTIG DEG OCH MED FRÄSCHA RÅVAROR.”

Vi träffades när vi bakade pizza på Babette och har egentligen väldigt olika köksbakgrunder. Det som förenar oss är passionen till att alltid försöka förfina och utveckla hantverket som kockyrket är. Vi jagar alltid de bästa råvarorna. Det bästa mjölet och den bästa osten hittar vi precis som vår ugn i Italien.

Vi tycker givetvis att det är sjukt kul att baka pizza. Den kan varieras och utvecklas i all oändlighet. Vi älskar napolitansk och amerikansk pizzabakning men är inte bundna av traditioner. Det ger oss ett lite annat tänk än en traditionell pizzabagare och kan på så sätt hittar ständigt nya vinklar.

Tidigare: Bland annat Babette, Frantzén, Volt (Oskar) 19 Glas, Restaurang Niklas (Eloi)

Oskar Larsson & Eloi Berthelin