Öppet idag: Butiker 10–20 ICA 07–20 Teatern 11–20 Övriga öppettider

Få det du behöver levererat till din dörr.

Fri hemleverans Vardagar 12-18

Händer i Ringen

 • Fri hemleverans från Ringen

  Nu kan du från måndag till fredag beställa kostnadsfri hemleverans på produkter från Ringen. Ring oss så hjälper vi dig handla de varor du behöver från Ringen och levererar dem ända fram till dörren inom ett dygn. 

  Läs mer
 • Fri hemleverans från Teatern

  I Teatern hittar du goda smaker för alla smaker. Fram till den 13/4 erbjuder vi fri leverans från alla restauranger som använder WOLT. Bara klicka och beställ.

  Läs mer
 • Tillfälliga öppettider

  Eftersom Ringen är en plats dit människor kommer för att handla livsmedel, medicin och besöka hälso- och sjukvård är det viktigt att vi håller öppet. Under en period har dock enskilda butiker, Ica Ringen, restauranger och caféer (inklusive Teatern) avvikande öppettider. Läs mer här.

  Läs mer
 • Ekologisk skönhet

  Hos Kicks finns det ett stort utbud av ekologisk skönhet. Vi har fått hjälp av den personalen att kombinera två olika rutiner för ansikte och kropp. Det ska vara lätt att välja ekologiskt i Ringen!

  Läs mer

Med anledning av coronaviruset

Just nu befinner vi oss alla i en ny situation där det är viktigt att vi hjälps åt och följer myndigheternas rekommendationer. Trivseln och säkerheten för våra besökare och vår personal är det allra viktigaste för oss och vi fortsätter att följa situationen nära. Vi är extra noga med städningen, och håller just nu inga öppna evenemang.

Eftersom Ringen är en plats dit människor kommer för att handla livsmedel, medicin och besöka hälso- och sjukvård är det viktigt att vi håller öppet. Under en period kan dock enskilda butiker, restauranger och caféer (inkl Teatern) ha avvikande öppettider. Vill du komma i kontakt med någon av dem hittar du deras kontaktuppgifter här.