Öppet idag: Butiker 11–18 ICA 07–23 Teatern 11–20 Övriga öppettider

Händer i Ringen

  • 1 person per bord i Teatern

    I och med restriktionerna för restauranger belägna i handelsplatser får endast en person åt gången sitta vid varje bord, då Teatern inte har egen entré. Vid alla tidpunkter gäller 1 person / 1 bord, inga bord eller stolar får flyttas i lokalen. Det är även viktigt att besökare i Teatern håller minst en meters avstånd till andra besökare och följer den skyltning som finns på plats. Detta för att både undvika att trängsel uppstår och minska smittspridning.

    Läs mer

Avvikande öppettider

Just nu kan enskilda butiker öppna tidigare och stänga senare än angivna tider. Detta gäller även röda dagar/helgdagar. Besök respektive butiks hemsida för mer information.

Med anledning av Covid-19

Just nu befinner vi oss alla i en ny situation där det är viktigt att vi hjälps åt och följer myndigheternas rekommendationer. Trivseln och säkerheten för våra besökare och vår personal är det allra viktigaste för oss och vi fortsätter att följa situationen nära. Tänk på att handla ensam för att minska trängsel. Vi är extra noga med städningen, uppmanar besökare att hålla avstånd och håller just nu inga öppna evenemang.