Sök inom

Sökresultat

 1. Smartare vardag hos Clas Ohlson Aktuellt

  Få ordning i ditt kök! Med ett organiserat hem sparar du tid, minskar matsvinnet och lever mer hållbart! Vi har samlat tre tips för hur du ska få en smartare vardag. 

 2. Gör nya vanor till goda vanor Aktuellt

  Gör nya vanor till goda vanor! Vi fick en rundtur i butiken av hälsoexperterna för att få lite tips på hur man lätt kan komma igång i och med det nya året. 

 3. Organisera mera! Aktuellt

  Organisera mera! Vi välkomnar nyheterna hos Lagerhaus. Här kommer några tips för dig som behöver hjälp att organisera vardagen med fina almanackor för det nya året. En bra alternativ till skrivbordet är denna vikbara skrivbordskalender…

 4. Hitta din nya träningslust hos Friskis & Svettis Aktuellt

  Nytt år betyder nya möjligheter, men ibland kan det vara svårt att veta vart man ska börja. På Friskis & Svettis Ringen kommer du i skön stämning i deras familjära träningsanläggningar. Vi fick några tips från träningsansvarige på Ringen för hur du ska komma igång!

 5. Testa en köttfri vecka! Aktuellt

  Testa en köttfri vecka i Teatern Skanstull! Börja nya året med mer vegetariskt på menyn, i Teatern hittar du många goda alternativ hos våra kök.

 6. Galinas har extraöppet! Aktuellt

  Dagen efter-pizzan är räddad! Starta året med Söders bästa pizza. På nyårsdagen den 1/1 har Galinas extra öppet för take away. Mellan 11:00 och 20:00 är det bara att komma förbi och beställa din favorit på menyn.

 7. Gör succé på nyårsfesten! Aktuellt

  Lagerhaus hjälper dig att fira in 2020! Här hittar du allt från konfetti, bartenderkit, girlanger, bordstabletter och serveringstillbehör för att hålla i en lyckad nyårsfest med dina nära och kära. 

 8. Öppettider i jul Aktuellt

  För allt du ska hinna göra. Klappar, julmat & paketen snöra. Julklapparna hittar du på Ringen i år. Här finns allt du kan tänkas vilja ha, och paketen slår vi mer än gärna in åt dig efteråt.

 9. Gör din julklapp ännu finare! Aktuellt

  Gör din julklapp ännu finare genom att swisha en valfri summa till Stockholm Stadsmission. Välkommen in till vår inslagningsstation!

 10. Julsigneringar hos Akademibokhandeln Aktuellt

  Under december kommer kända författare och signerar sina böcker på Akademibokhandeln i Ringen. Ett perfekt tillfälle att köpa julklappar till vänner och familj, med en personlig hälsning från författarna!

 11. Nobeldesserten 2019 Aktuellt

  Stort grattis till Daniel Roos! För sjätte året i rad har Daniel Roos fått äran att göra årets Nobeldessert. Du kan nu köpa årets dessert i take-away version med smak av hallon och choklad på K-Märkt Patisserie & Bageri i Teatern.

 12. Julblomster hos Blomsterringen Aktuellt

  Nu är det jul hos Blomsterringen i Ringen Centrum. Dekorera hemma med julblomster i starka färger som ett komplement till ditt andra julpynt. 

 13. Julen i Ringen Aktuellt

  Välkommen till Ringen i jul, vi finns här så att du slipper strul. För allt du ska hinna göra. Från smidig julhandling till paketen snöra. Här hittar du både julklapparna och maten. 

 14. Söta julbakelser hos K-Märkt Aktuellt

  Till helgen firar vi andra advent med att köpa den söta tomtebakelsen från K-Märkt Patisserie. Varmt välkomna in och smaka! 

 15. Julklappstips för honom Aktuellt

  Julklappstips för honom! Brothers har samlat ihop deras bästa tips i butik nu till olika prisklasser. Välkommen in!

 16. Augustpriset 2019 Aktuellt

  Augustpriset är den svenska litteraturens mest prestigefyllda pris. Priset delas ut i tre kategorier: Årets svenska skönlitterära bok, Årets svenska fackbok samt Årets svenska barn- och ungdomsbok. Du hittar alla vinnare av Augustpriset hos Akademibokhandeln i Ringen.

 17. Black Friday i Ringen Aktuellt

  Black Friday har startat i Ringen! Våra butiker har massor av erbjudanden under hela helgen. Välkommen in! 

 18. JULKALENDER PÅ INSTAGRAM Aktuellt

  Varje dag fram till jul öppnar vi en lucka i vår julkalender på Instagram! Då har du chansen att vinna fina priser från butikerna i Ringen. Svara på dagens fråga, så är du med och tävlar.

 19. vinterns snyggaste lampor Aktuellt

  Vacker belysning lyfter verkligen ett hem! Clas Ohlson i Ringen erbjuder ett brett sortiment av olika sorters lampor och ljus som gör att du kan välja ut dina favoriter till varje rum där hemma. Ta en titt nedan!

 20. Lagerhaus topp 5 julpynt att ha hemma! Aktuellt

  Vi välkomnar redan julen i Ringen, besök Lagerhaus för att skapa det mer personligt hemma i juletider. Lagerhaus erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Vi har tagit fram fem tips till dig!