Sök inom

Sökresultat

 1. Nyheter från The Body Shop Aktuellt

  Ta hand om dig själv lite extra med väldoftande nyheter från The Body Shop! Eller varför inte ge bort till någon som behöver muntras upp hemma? Vi fixar leverans fram till dörren helt gratis.

 2. Fri hemleverans från Ringen Aktuellt

  Nu kan du från måndag till fredag beställa kostnadsfri hemleverans på produkter från Ringen. Ring oss så hjälper vi dig handla de varor du behöver från Ringen och levererar dem ända fram till dörren inom ett dygn. 

 3. Tillfälliga öppettider Aktuellt

  Eftersom Ringen är en plats dit människor kommer för att handla livsmedel, medicin och besöka hälso- och sjukvård är det viktigt att vi håller öppet. Under en period har dock enskilda butiker, Ica Ringen, restauranger och caféer (inklusive Teatern) avvikande öppettider. Läs mer här.

 4. Spel och pyssel för hela familjen Aktuellt

  Slut på idéer hemma? Akademibokhandeln har ett stort sortiment av pyssel och spel! Här har vi samlat tips från butiken som funkar till barn och vuxna i alla åldrar. Du vet väl att vi levererar hem dina varor gratis på vardagar? Ring 070-818 59 45 så hjälper vi dig! 

 5. Tips och trix för uteplatsen Aktuellt

  Nu har solen börjat komma fram så är det hög tid att plocka fram dina gröna fingrar och börja förbereda din uteplats eller balkong med växter. Det finns mycket forskning som pekar på att gröna växter ökar ditt välmående samtidigt som du får hålla på med händerna. Vi har intervjuat Erica från Blomsterringen i Ringen för att lära oss mer om vad du ska tänka på. 

 6. Fri hemleverans från Teatern Aktuellt

  I Teatern hittar du goda smaker för alla smaker. Nu erbjuder vi fri hemleverans från alla våra restauranger när du beställer via WOLT. Bara klicka och beställ!

 7. Öppettider i påsk Aktuellt

  Just nu har enskilda butiker, Ica Ringen, restauranger och caféer (inkl Teatern) tillfälliga öppettider under påsk. Kolla respektive butik på vår hemsida för de aktuella öppettiderna.

 8. Beställ take away eller hemkörning! Aktuellt

  Har du inte möjlighet att komma till oss så kommer vi gärna till dig – beställ take away eller hemkörning!

 9. Tillfälliga öppettider i Teatern Aktuellt

  Under rådande omständigheter har vi valt att justera våra öppettider i Teatern. Läs om de tillfälliga öppettiderna här.

 10. Ekologisk skönhet Aktuellt

  Hos Kicks finns det ett stort utbud av ekologisk skönhet. Vi har fått hjälp av den personalen att kombinera två olika rutiner för ansikte och kropp. Det ska vara lätt att välja ekologiskt i Ringen!

 11. Hållbara dukningar Aktuellt

  Hos Cervera finns det ett brett sortiment som fyller funktioner för tillagning, servering och heminredning i ditt hem. Vi har pratat med Anette som jobbat på Cervera sedan 1996 om hållbara trender och hur hon löser en större bjudning hemma.

 12. Sportlov på Södermalm Aktuellt

  Under sportlovet finns det många roliga aktiviter om du är kvar i stan! Vi har samlat ihop tips på Södermalm till helgen på massor av roliga aktiviteter för hela familjen.

 13. Smaksuccén Indian Street Food & Co tar plats i Teatern Aktuellt

  Vi välkomnar Indian Street Food & Co till Teatern. Den populära matscenen får nu ett tillskott av smaker inspirerade av Indiens gatumat, i en spännande mix av tradition och innovation.

 14. Akademibokhandels topplista Aktuellt

  Vill du köpa en alla hjärtans dag present till din kära? En bok är en perfekt present till alla. Vi har därför samlat den senaste topplistan som finns att köpa hos Akademibokhandeln.

 15. Ge barnkläderna ett långt liv Aktuellt

  Polarn O. Pyret fokuserar långsiktigt och har slitstarka plagg av hög kvalitet som ska vara lätta att tvätta. Vi har samlat tre tips på hur du ger dina kläderna ett längre liv!

 16. Smartare vardag hos Clas Ohlson Aktuellt

  Få ordning i ditt kök! Med ett organiserat hem sparar du tid, minskar matsvinnet och lever mer hållbart! Vi har samlat tre tips för hur du ska få en smartare vardag. 

 17. Gör nya vanor till goda vanor Aktuellt

  Gör nya vanor till goda vanor! Vi fick en rundtur i butiken av hälsoexperterna för att få lite tips på hur man lätt kan komma igång i och med det nya året. 

 18. Organisera mera! Aktuellt

  Organisera mera! Vi välkomnar nyheterna hos Lagerhaus. Här kommer några tips för dig som behöver hjälp att organisera vardagen med fina almanackor för det nya året. En bra alternativ till skrivbordet är denna vikbara skrivbordskalender…

 19. Hitta din nya träningslust hos Friskis & Svettis Aktuellt

  Nytt år betyder nya möjligheter, men ibland kan det vara svårt att veta vart man ska börja. På Friskis & Svettis Ringen kommer du i skön stämning i deras familjära träningsanläggningar. Vi fick några tips från träningsansvarige på Ringen för hur du ska komma igång!

 20. Testa en köttfri vecka! Aktuellt

  Testa en köttfri vecka i Teatern Skanstull! Börja nya året med mer vegetariskt på menyn, i Teatern hittar du många goda alternativ hos våra kök.

 21. Galinas har extraöppet! Aktuellt

  Dagen efter-pizzan är räddad! Starta året med Söders bästa pizza. På nyårsdagen den 1/1 har Galinas extra öppet för take away. Mellan 11:00 och 20:00 är det bara att komma förbi och beställa din favorit på menyn.

 22. Gör succé på nyårsfesten! Aktuellt

  Lagerhaus hjälper dig att fira in 2020! Här hittar du allt från konfetti, bartenderkit, girlanger, bordstabletter och serveringstillbehör för att hålla i en lyckad nyårsfest med dina nära och kära. 

 23. Öppettider i jul Aktuellt

  För allt du ska hinna göra. Klappar, julmat & paketen snöra. Julklapparna hittar du på Ringen i år. Här finns allt du kan tänkas vilja ha, och paketen slår vi mer än gärna in åt dig efteråt.

 24. Gör din julklapp ännu finare! Aktuellt

  Gör din julklapp ännu finare genom att swisha en valfri summa till Stockholm Stadsmission. Välkommen in till vår inslagningsstation!

 25. Julsigneringar hos Akademibokhandeln Aktuellt

  Under december kommer kända författare och signerar sina böcker på Akademibokhandeln i Ringen. Ett perfekt tillfälle att köpa julklappar till vänner och familj, med en personlig hälsning från författarna!

 26. Nobeldesserten 2019 Aktuellt

  Stort grattis till Daniel Roos! För sjätte året i rad har Daniel Roos fått äran att göra årets Nobeldessert. Du kan nu köpa årets dessert i take-away version med smak av hallon och choklad på K-Märkt Patisserie & Bageri i Teatern.

 27. Julblomster hos Blomsterringen Aktuellt

  Nu är det jul hos Blomsterringen i Ringen Centrum. Dekorera hemma med julblomster i starka färger som ett komplement till ditt andra julpynt. 

 28. Julen i Ringen Aktuellt

  Välkommen till Ringen i jul, vi finns här så att du slipper strul. För allt du ska hinna göra. Från smidig julhandling till paketen snöra. Här hittar du både julklapparna och maten. 

 29. Söta julbakelser hos K-Märkt Aktuellt

  Till helgen firar vi andra advent med att köpa den söta tomtebakelsen från K-Märkt Patisserie. Varmt välkomna in och smaka! 

 30. Julklappstips för honom Aktuellt

  Julklappstips för honom! Brothers har samlat ihop deras bästa tips i butik nu till olika prisklasser. Välkommen in!