Sök inom

Sökresultat

 1. Hållbara dukningar Aktuellt

  Hos Cervera finns det ett brett sortiment som fyller funktioner för tillagning, servering och heminredning i ditt hem. Vi har pratat med Anette som jobbat på Cervera sedan 1996 om hållbara trender och hur hon löser en större bjudning hemma.

 2. Gör succé på nyårsfesten! Aktuellt

  Lagerhaus hjälper dig att fira in 2020! Här hittar du allt från konfetti, bartenderkit, girlanger, bordstabletter och serveringstillbehör för att hålla i en lyckad nyårsfest med dina nära och kära. 

 3. vinterns snyggaste lampor Aktuellt

  Vacker belysning lyfter verkligen ett hem! Clas Ohlson i Ringen erbjuder ett brett sortiment av olika sorters lampor och ljus som gör att du kan välja ut dina favoriter till varje rum där hemma. Ta en titt nedan!

 4. Lagerhaus topp 5 julpynt att ha hemma! Aktuellt

  Vi välkomnar redan julen i Ringen, besök Lagerhaus för att skapa det mer personligt hemma i juletider. Lagerhaus erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Vi har tagit fram fem tips till dig! 

 5. Höstens stora inredningstrender Aktuellt

  Hösten är här och för med sig kyligare vindar samt mysiga hemmakvällar. Cervera har samlat höstens stora trender, färger och inspiration!