Sök inom

Sökresultat

 1. Augustpriset 2019 Aktuellt

  Augustpriset är den svenska litteraturens mest prestigefyllda pris. Priset delas ut i tre kategorier: Årets svenska skönlitterära bok, Årets svenska fackbok samt Årets svenska barn- och ungdomsbok. Du hittar alla vinnare av Augustpriset hos Akademibokhandeln i Ringen.

 2. Black Friday i Ringen Aktuellt

  Black Friday har startat i Ringen! Våra butiker har massor av erbjudanden under hela helgen. Välkommen in! 

 3. JULKALENDER PÅ INSTAGRAM Aktuellt

  Varje dag fram till jul öppnar vi en lucka i vår julkalender på Instagram! Då har du chansen att vinna fina priser från butikerna i Ringen. Svara på dagens fråga, så är du med och tävlar.

 4. Remake Pop-Up Shop Aktuellt

  Under två helger 18–19 & 25–26 maj öppnar Remake en pop-up shop i Ringen! Kom och köp unika plagg och lär dig mer om hållbart mode.

 5. Välkommen till cykelfest! Aktuellt

  Det blir cykelloppis, cykelspa, cykelskola, och allt möjligt cykelrelaterat för att fira detta fantastiska fortskaffningsmedel. Under två helger 27–28 april & 4–5 maj bjuder vi på cykelaktiviteter för både barn och vuxna. 

 6. Vad fanns här innan Ringen? Aktuellt

  Nyfiken på vad som fanns i Ringen Centrum innan Ringen Centrum? Här svarar vi på frågan om vad som låg på platsen tidigare!

 7. Internationella kvinnodagen Aktuellt

  Internationella kvinnodagen inträffar 8 mars varje år och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Den instiftades redan 1910 och sedan 1978 finns 8 mars med som internationell kvinnodag på FN:s lista över…

 8. Gratis paketinslagning Aktuellt

  Får du inte till paketinslagningen? Ingen fara! Vi fixar det åt dig. Fram till och med den 23e december kan du lämna in din inköpta julklapp, så slår vi in den åt dig. Helt kostnadsfritt för Ringens alla kunder.