Sök inom

Sökresultat

 1. Fri hemleverans från Teatern Aktuellt

  I Teatern hittar du goda smaker för alla smaker. Nu erbjuder vi fri hemleverans från alla våra restauranger när du beställer via WOLT. Bara klicka och beställ!

 2. Beställ take away eller hemkörning! Aktuellt

  Har du inte möjlighet att komma till oss så kommer vi gärna till dig – beställ take away eller hemkörning!

 3. Tillfälliga öppettider i Teatern Aktuellt

  Under rådande omständigheter har vi valt att justera våra öppettider i Teatern. Läs om de tillfälliga öppettiderna här.

 4. Smaksuccén Indian Street Food & Co tar plats i Teatern Aktuellt

  Vi välkomnar Indian Street Food & Co till Teatern. Den populära matscenen får nu ett tillskott av smaker inspirerade av Indiens gatumat, i en spännande mix av tradition och innovation.

 5. Testa en köttfri vecka! Aktuellt

  Testa en köttfri vecka i Teatern Skanstull! Börja nya året med mer vegetariskt på menyn, i Teatern hittar du många goda alternativ hos våra kök.

 6. Galinas har extraöppet! Aktuellt

  Dagen efter-pizzan är räddad! Starta året med Söders bästa pizza. På nyårsdagen den 1/1 har Galinas extra öppet för take away. Mellan 11:00 och 20:00 är det bara att komma förbi och beställa din favorit på menyn.

 7. Nobeldesserten 2019 Aktuellt

  Stort grattis till Daniel Roos! För sjätte året i rad har Daniel Roos fått äran att göra årets Nobeldessert. Du kan nu köpa årets dessert i take-away version med smak av hallon och choklad på K-Märkt Patisserie & Bageri i Teatern.

 8. Söta julbakelser hos K-Märkt Aktuellt

  Till helgen firar vi andra advent med att köpa den söta tomtebakelsen från K-Märkt Patisserie. Varmt välkomna in och smaka! 

 9. Välkommen MALMØ Falafel! Aktuellt

  I veckan öppnar ett nytt kök i Teatern. MALMØ Falafel kommer skapa nya smaker med inspiration från Skåne och mellanöstern. Bakom MALMØ Falafel står Jason ”Timbuktu” Diakité, Fatima Dalí och Jimmy Dalí.

 10. Grattis The Fishery! Aktuellt

  Stort grattis till The Fishery Brunkebergstorg som vann årets Gulddrake i katergorin Krog Budget!