Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Fast Food Awards 2019 Artikel

  Vi är stolta och glada över att se både The Fishery och Taku-Taku nominerade till Fast Food Awards 2019!

 2. Dos Gringos bygger om Artikel

  Onsdag 2/1 stänger Melker Anderssons och Danyel Couets Dos Gringos för ombyggnation och ett nytt koncept kommer öppna under senare delen av januari. Välkommen in då!

 3. Galinas har extraöppet! Artikel

  Dagen efter-pizzan är räddad! Starta året med Söders bästa pizza. På nyårsdagen, den 1/1, har Galinas extra öppet för take away. Mellan 10:00 och 20:00 är det bara att komma förbi och beställa.

 4. Gratis paketinslagning Artikel

  Får du inte till paketinslagningen? Ingen fara! Vi fixar det åt dig. Fram till och med den 23e december kan du lämna in din inköpta julklapp, så slår vi in den åt dig. Helt kostnadsfritt för Ringens alla kunder.

 5. Välkommen Newbie! Artikel

  Vi är väldigt glada att välkomna Newbie till oss i Ringen! Nu på torsdag den 13e december öppnar baby- och barnmärket Newbie en ny pop up-butik. Passa på att julhandla nu, de bjuder de första 100 kunderna på en goodie bag!

 6. Julsigneringar hos Akademibokhandeln Artikel

  Under hela december kommer kända författare och signerar sina böcker på Akademibokhandeln i Ringen. Passa på att köpa julklappar till vänner och familj, med en personlig hälsning från författaren!

 7. Julkalender på Instagram Artikel

  Varje dag fram till jul öppnar vi en lucka i vår julkalender på Instagram! Då har du chansen att vinna fina priser från butikerna i Ringen. Bara svara på frågan, så är du med och tävlar.

 8. Julen i Ringen Artikel

  Se vad som händer i Ringen i jul! Här hittar du både julklapparna och maten. Vi har en julkalender på Instagram, Luciatåg den 13 december, gratis paketinslagning för våra kunder och mycket mer. God jul!

 9. Frukost i Teatern Artikel

  Visste du att vi öppnar kl.7:30 måndag-fredag för alla frukostsugna? Ska du ha tidigt frukostmöte eller vill börja dagen rätt så har K-märkt allt du behöver till en god frukost! Läs mer om K-märkts frukostpaket här!

 10. Söders Nationalrätt korad! Artikel

  Under TUGG har Teaterns kockar tävlat om att ta fram Söders Nationalrätt. En rätt som de tycker bäst visar på Söders matkultur och kulinariska profil. Läs om vinnaren här!