Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Välkommen Newbie! Artikel

  Vi är väldigt glada att välkomna Newbie till oss i Ringen! Nu på torsdag den 13e december öppnar baby- och barnmärket Newbie en ny pop up-butik. Passa på att julhandla nu, de bjuder de första 100 kunderna på en goodie bag!

 2. Julsigneringar hos Akademibokhandeln Artikel

  Under hela december kommer kända författare och signerar sina böcker på Akademibokhandeln i Ringen. Passa på att köpa julklappar till vänner och familj, med en personlig hälsning från författaren!

 3. Julkalender på Instagram Artikel

  Varje dag fram till jul öppnar vi en lucka i vår julkalender på Instagram! Då har du chansen att vinna fina priser från butikerna i Ringen. Bara svara på frågan, så är du med och tävlar.

 4. Julen i Ringen Artikel

  Se vad som händer i Ringen i jul! Här hittar du både julklapparna och maten. Vi har en julkalender på Instagram, Luciatåg den 13 december, gratis paketinslagning för våra kunder och mycket mer. God jul!

 5. Frukost i Teatern Artikel

  Visste du att vi öppnar kl.7:30 måndag-fredag för alla frukostsugna? Ska du ha tidigt frukostmöte eller vill börja dagen rätt så har K-märkt allt du behöver till en god frukost! Läs mer om K-märkts frukostpaket här!

 6. Söders Nationalrätt korad! Artikel

  Under TUGG har Teaterns kockar tävlat om att ta fram Söders Nationalrätt. En rätt som de tycker bäst visar på Söders matkultur och kulinariska profil. Läs om vinnaren här!

 7. TUGG: Följ veckans händelser på #tuggiteatern Artikel

  Följ veckans händelser på #TUGGITEATERN på Instagram! Läs mer om vad som händer och se hela schemat här.

 8. TUGG: Butikserbjudanden Artikel

  Under hela TUGG kommer det finnas fina erbjudanden i flera av våra butiker. Läs mer om dem här!

 9. TUGG i Teatern Artikel

  Den 5:e till 11:e november ställer vi till med stor matfestival i Teatern. Det kommer under hela veckan bjudas på aktiviteter, föreläsningar, gästspel där våra kockar i Teatern även delar med sig av sina bästa tips. Välkommen!

 10. Södermalms bästa aw Artikel

  Det är AW-dags men vet inte vart du ska gå? På söder finns en stor mångfald av olika barer, pubar och restauranger som passar för alla möjliga typer av AW tillsammans med dina vänner eller kollegor. Vi listar våra favoritställen på söd…