Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Välkommen Newbie! Artikel

  Vi är väldigt glada att välkomna Newbie till oss i Ringen! Nu på torsdag den 13e december öppnar baby- och barnmärket Newbie en ny pop up-butik. Passa på att julhandla nu, de bjuder de första 100 kunderna på en goodie bag!

 2. Julsigneringar hos Akademibokhandeln Artikel

  Under hela december kommer kända författare och signerar sina böcker på Akademibokhandeln i Ringen. Passa på att köpa julklappar till vänner och familj, med en personlig hälsning från författaren!

 3. Julkalender på Instagram Artikel

  Varje dag fram till jul öppnar vi en lucka i vår julkalender på Instagram! Då har du chansen att vinna fina priser från butikerna i Ringen. Bara svara på frågan, så är du med och tävlar.

 4. Julen i Ringen Artikel

  Se vad som händer i Ringen i jul! Här hittar du både julklapparna och maten. Vi har en julkalender på Instagram, Luciatåg den 13 december, gratis paketinslagning för våra kunder och mycket mer. God jul!

 5. Frukost i Teatern Artikel

  Visste du att vi öppnar kl.7:30 måndag-fredag för alla frukostsugna? Ska du ha tidigt frukostmöte eller vill börja dagen rätt så har K-märkt allt du behöver till en god frukost! Läs mer om K-märkts frukostpaket här!

 6. Söders Nationalrätt korad! Artikel

  Under TUGG har Teaterns kockar tävlat om att ta fram Söders Nationalrätt. En rätt som de tycker bäst visar på Söders matkultur och kulinariska profil. Läs om vinnaren här!

 7. TUGG: Följ veckans händelser på #tuggiteatern Artikel

  Följ veckans händelser på #TUGGITEATERN på Instagram! Läs mer om vad som händer och se hela schemat här.

 8. TUGG: Butikserbjudanden Artikel

  Under hela TUGG kommer det finnas fina erbjudanden i flera av våra butiker. Läs mer om dem här!

 9. TUGG i Teatern Artikel

  Den 5:e till 11:e november ställer vi till med stor matfestival i Teatern. Det kommer under hela veckan bjudas på aktiviteter, föreläsningar, gästspel där våra kockar i Teatern även delar med sig av sina bästa tips. Välkommen!

 10. Södermalms bästa aw Artikel

  Det är AW-dags men vet inte vart du ska gå? På söder finns en stor mångfald av olika barer, pubar och restauranger som passar för alla möjliga typer av AW tillsammans med dina vänner eller kollegor. Vi listar våra favoritställen på söd…

 11. Filmvisningar Artikel

  Från Bombay till Paris. Från tecknat till ramen-västern. Vi har valt ut våra favoriter inom matfilm som vi visar under dagar och kvällar i Teatern hela veckan på matfestivalen TUGG. Filmvisningarna är gratis att besöka och tillgängliga…

 12. Sebastian Schauermann flyttar in i Teatern Artikel

  Tv-kocken, kokboksförfattaren och krögaren Sebastian Schauermann är näst ut att öppna i vår populära matscen Teatern. Måndag 22 oktober växer Teatern med ett nytt kök när Sebastian Schauerman öppnar Taku-Taku och breddar matscenens utb…

 13. Restauranggalan 2018 Artikel

  Grattis Hanna Normark, Jens Dolk och Daniel Roos på K-märkt Garnisonen, som vann Årets Hållbara Krog på Restauranggalan 2018!

 14. Clas Ohlson i Ringen Artikel

  Äntligen öppnar Clas Ohlson i Ringen! Missa inte invigningen imorgon den 18e oktober från och med kl. 10. Clas Ohlson erbjuder dessutom 20% hela dagen och bjuder de första 50 kunderna på en goodie bag. Välkomna!

 15. Beställ hem från Teatern Artikel

  ”Vad ska jag äta ikväll?” Kylskåpet är tomt och du vill helst sitta hemma, mysa framför din favoritserie med en god middag. Varför inte beställa hem från några av Sveriges bästa kockar? Nu har vi samlat alla våra restauranger med heml…

 16. Teatern-kockar nominerade Artikel

  Vi är väldigt stolta över att flera av Teaterns kockar är nominerade i Restauranggalan 2018. Restauranggalan är en årligen återkommande tävling där förebilder, inspiratörer och innovatörer i alla delar av restaurangbranschen lyfts fram…

 17. Popagandaerbjudanden! Artikel

  Under Popaganda har vi flera fina festivalerbjudanden! Visa bara upp ditt Popagandaarmband så kan du shoppa t.ex. powerbank, kaffe, solskyddsfaktor eller ett par nya jeans till rabatterade priser. Gäller så länge festivalen pågår. Välk…

 18. Vinn Popaganda-biljetter! Artikel

  Nu kan du vinna biljetter till festivalen Popaganda för dig och din kompis! Kolla in tävlingarna på Instagram och Facebook. Lycka till!

 19. Vi visar Fotbolls-VM! Artikel

  Den 14:e juni börjar Fotbolls-VM i Ryssland. Sverige möter till en början Sydkorea, Mexiko och regerande världsmästarna – Tyskland. Vi visar hela VM i Teatern. Så kom och håll tummarna med oss. Välkomna!

 20. Söderbytardagarna med Elsa Billgren Artikel

  I helgen ordnar vi Söderbytardagarna - en bytesmarknad där alla kan vara med och byta upp till 5 grejer per dag. Elsa Billgren hänger också med på söndagen och kommer byta grejer med er! Hon tar med sig: En superfin sommarklänning Ett…