Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Sportlov i Ringen! Artikel

  Under sportlovet 25/2–3/3 har vi massor av roliga aktiviteter för hela familjen. Det bjuds på frukost, pyssel, spel och massa annat. Ta en titt på schemat så att ni inte missar något. 

 2. Grattis The Fishery! Artikel

  Stort grattis till The Fishery Brunkebergstorg som vann årets Gulddrake i katergorin Krog Budget!

 3. KappAhl Kids i Ringen Artikel

  Den 28 februari öppnar modekedjan KappAhl ett helt nytt butikskoncept i Ringen centrum. Bolagets nya fristående barnbutik KappAhl Kids kommer att erbjuda hela KappAhls barnsortiment.

 4. Allt om Manufacture! Artikel

  Nu berättar Danyel Couet & Sebastian Thureson allt om Manufacture! I fredags slog Manufacture upp dörrarna i Teatern. Vi träffade Danyel Couet och Sebastian Thureson mitt i förberedelserna och frågade om inspirationen och matfilosofin bakom Manufacture. Läs hela intervjun här!

 5. Danyel Couet och Sebastian Thureson öppnar i Teatern Artikel

  Nu på fredag öppnar ett nytt kök i Teatern. Manufacture kommer på ett kreativt sätt hitta nya smakkombinationer för mat med bröd. Bakom Manufacture står Danyel Couet och Sebastian Thureson.

 6. Fast Food Awards 2019 Artikel

  Vi är stolta och glada över att se både The Fishery och Taku-Taku nominerade till Fast Food Awards 2019!

 7. Dos Gringos bygger om Artikel

  Onsdag 2/1 stänger Melker Anderssons och Danyel Couets Dos Gringos för ombyggnation och ett nytt koncept kommer öppna under senare delen av januari. Välkommen in då!

 8. Galinas har extraöppet! Artikel

  Dagen efter-pizzan är räddad! Starta året med Söders bästa pizza. På nyårsdagen, den 1/1, har Galinas extra öppet för take away. Mellan 10:00 och 20:00 är det bara att komma förbi och beställa.

 9. Gratis paketinslagning Artikel

  Får du inte till paketinslagningen? Ingen fara! Vi fixar det åt dig. Fram till och med den 23e december kan du lämna in din inköpta julklapp, så slår vi in den åt dig. Helt kostnadsfritt för Ringens alla kunder.

 10. Välkommen Newbie! Artikel

  Vi är väldigt glada att välkomna Newbie till oss i Ringen! Nu på torsdag den 13e december öppnar baby- och barnmärket Newbie en ny pop up-butik. Passa på att julhandla nu, de bjuder de första 100 kunderna på en goodie bag!

 11. Julsigneringar hos Akademibokhandeln Artikel

  Under hela december kommer kända författare och signerar sina böcker på Akademibokhandeln i Ringen. Passa på att köpa julklappar till vänner och familj, med en personlig hälsning från författaren!

 12. Julkalender på Instagram Artikel

  Varje dag fram till jul öppnar vi en lucka i vår julkalender på Instagram! Då har du chansen att vinna fina priser från butikerna i Ringen. Bara svara på frågan, så är du med och tävlar.

 13. Julen i Ringen Artikel

  Se vad som händer i Ringen i jul! Här hittar du både julklapparna och maten. Vi har en julkalender på Instagram, Luciatåg den 13 december, gratis paketinslagning för våra kunder och mycket mer. God jul!

 14. Frukost i Teatern Artikel

  Visste du att vi öppnar kl.7:30 måndag-fredag för alla frukostsugna? Ska du ha tidigt frukostmöte eller vill börja dagen rätt så har K-märkt allt du behöver till en god frukost! Läs mer om K-märkts frukostpaket här!

 15. Söders Nationalrätt korad! Artikel

  Under TUGG har Teaterns kockar tävlat om att ta fram Söders Nationalrätt. En rätt som de tycker bäst visar på Söders matkultur och kulinariska profil. Läs om vinnaren här!

 16. TUGG: Följ veckans händelser på #tuggiteatern Artikel

  Följ veckans händelser på #TUGGITEATERN på Instagram! Läs mer om vad som händer och se hela schemat här.

 17. TUGG: Butikserbjudanden Artikel

  Under hela TUGG kommer det finnas fina erbjudanden i flera av våra butiker. Läs mer om dem här!

 18. TUGG i Teatern Artikel

  Den 5:e till 11:e november ställer vi till med stor matfestival i Teatern. Det kommer under hela veckan bjudas på aktiviteter, föreläsningar, gästspel där våra kockar i Teatern även delar med sig av sina bästa tips. Välkommen!

 19. Södermalms bästa aw Artikel

  Det är AW-dags men vet inte vart du ska gå? På söder finns en stor mångfald av olika barer, pubar och restauranger som passar för alla möjliga typer av AW tillsammans med dina vänner eller kollegor. Vi listar våra favoritställen på söd…

 20. Filmvisningar Artikel

  Från Bombay till Paris. Från tecknat till ramen-västern. Vi har valt ut våra favoriter inom matfilm som vi visar under dagar och kvällar i Teatern hela veckan på matfestivalen TUGG. Filmvisningarna är gratis att besöka och tillgängliga…