Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Tomten i Ringen Event

  Vi välkomnar Jultomten i egen hög person. Det är bråda dagar men vi har lyckats få honom till Ringen. Söndag 16/12 kl 11-13 är han på plats och tar emot era önskningar. Välkomna!

 2. Luciatåg Event

  Kl. 13 kommer Katarina flickkör i ett vackert luciatåg till Ringen, och sjunger för alla julshoppare. Välkommen!

 3. TUGG: Söndag 11/11 Event

  Det blir snack med Järna Mejeri, filmen Bon Appetit, churros med Mama, snack med Sebastian Schauermann från Taku-Taku och prisutdelning i Söders Nationalrätt.

 4. TUGG: Lördag 10/11 Event

  Kocken Melker Andersson samtalar med Per Styregård om det nya ätandet, vi ser filmen Råttatouille, pratar med Jens Dolk, från K-Märkt om matsvinn, författaren Johan Tell berättar om sin nya bok, Galinas och Bar Agrikultur ordnar AW.

 5. Vinprovning med Guldtaxen Event

  Välkommen på vinprovning! Fredagen 9/11 bjuder vi in till en exklusiv provning med Lively Wines vinklubb Guldtaxen i samband med vår matfestival TUGG.

 6. Claes Grännsjö gästspelar Nū Event

  Superkocken är tillbaka i Teatern, Claes Grännsjö gästar Sayan Isaksson och Nū under TUGG. Grundaren av fantastiska Nook bjuder in till AW där hans signaturrätt finns på menyn. Välkomna!!

 7. TUGG: Fredag 9/11 Event

  Det blir frukostsamtal med Natalie de Brun Skantz, workshop med Maximilian Lundin från The Plant, snack med Emma Shields (årets Rising Star i White Guide), besök av rapparen och kokboksförfattaren Mange Schmidt, en exklusiv provning med Lively Wines vinklubb Guldtaxen och filmen Ramen Heads.

 8. Pop-up vinprovning: vinoteket.se Event

  Välkommen på vinprovning! Torsdag 8/11 håller Sveriges största vinklubb, Vinoteket.se, en pop-up provning av höstens mest spännande viner i samband med vår matfestival TUGG.

 9. TUGG: Torsdag 8/11 Event

  Bloggaren Gustav Johansson ger oss konkreta verktyg för att äta vego, Jessica Frej från Sveriges Mästerkock lär oss fokusera på enkel mat, snack med Lina Öhlund från Nú, filmen 100 Steg från Bombay till Paris, afternoon tea hos Indiska, samtal med måltidsforskaren Richard Tellström, matkreatören Therese Elgquist berättar om sin filosofi samt vinprovning med Vinoteket.se.

 10. TUGG: Onsdag 7/11 Event

  Precis efter lunch visar vi filmen The Lunchbox, Cervera bjuder på mocktails från Seedlip, vi pratar om matsmart tänkande, Albin och Jason från Raamen berättar om allt du någonsin velat veta om ramen och 19:30 visar vi filmen Tampopo - en japansk vilda västern om ramen och kärlek.

 11. TUGG: Tisdag 6/11 Event

  Karma Coffee berättar hur de använder kaffet som verktyg för hållbarhet, The Fishery & Bergfalk visar hur man får ut det mesta och det bästa av sin fisk och dagen avslutas med Hollywood-filmen Bränd med Bradley Cooper.

 12. TUGG: Måndag 5/11 Event

  Journalisten Per Styregård välkomnar och berättar om kockens nya roll utanför köket, Daniel Roos från K-märkt pratar om sitt bidrag till Söders Nationalrätt och 19:00 visar vi filmen Le Chef.

 13. Kräftkalas på The Fishery Event

  Nu på fredag ställer The Fishery till med kräftkalas! De kommer erbjuda en kombo med tre rätter - alla med svenska signalkräftor. Det blir en en klassisk, en cajun och en asiatisk. Vilken blir din favorit? Varmt välkommen!

 14. Ringen + Popaganda = Sant Event

  Missa inte sommarens sista festival, Popaganda 31/8 - 1/9, på Eriksdalsbadet. I år blir det massor av fantastiska artister, bland annat Veronica Maggio, Franz Ferdinand och First Aid Kit. Vi lottar ut biljetter så håll utkik på Instagr…

 15. Se Sverige - Schweiz Event

  Sverige - SchweizIdag 3/7 kl 16:00 Nu skall världen äntligen få lära sig skillnaden mellan Sverige och Schweiz. Kom och se matchen i Teatern.

 16. Se Sverige - Mexiko Event

  För att GARANTERAT gå vidare måste vi vinna mot Mexiko. (Vi kan även gå vidare under andra förutsättningar som är mer eller mindre superkomplicerade.) Se Sverige mot Mexiko27/6 klockan 16:00 i Teatern Klicka på eventet och lägg in i ka…

 17. Se Sverige - Sydkorea Event

  18 juni visar vi Sverige mot Sydkorea i Teatern. Avspark klockan 14:00. Lägg in eventet i kalendern och var med från startsignal.

 18. Söderbytardagarna Event

  Vilken succé det blev! Därför kör vi en helg till. Kom 2-3 juni och ta med dig saker att byta bort och hitta nya saker att byta till dig. Välkomna till vår bytesmarknad i gamla Ljushuset, lokalen vid hörnet av Götgatan och Dalslandsgat…