1 person per bord i Teatern

1 person per bord i Teatern

Vid alla tidpunkter gäller 1 person / 1 bord, inga bord eller stolar får flyttas i lokalen, dock får barnstolar flyttas.

I och med restriktionerna för restauranger belägna i handelsplatser får endast en person åt gången sitta vid varje bord, då Teatern inte har egen entré. Det är även viktigt att besökare i Teatern håller minst en meters avstånd till andra besökare och följer den skyltning som finns på plats. Detta för att både undvika att trängsel uppstår och minska smittspridning. Läs mer här.

Undantag för barn och andra personer i behov av stöd

Barn och andra personer som är i behov av stöd är undantagna från kravet på endast en person per sällskap. Detta är för att möjliggöra bl.a. att personer som inte kan besöka serveringsstället ensamma och för att vuxna med små barn ska ha möjlighet att nyttja serveringsstället.

Undantaget omfattar i huvudsak mindre barn som inte kan lämnas ensamma och personer med funktionsnedsättningar. Avgörande för bedömningen är vilket behov av stöd personen i fråga har.

Äldre barn och ungdomar som inte är i behov av stöd omfattas alltså inte av undantaget. De omfattas av kravet på endast en person per sällskap. Detta gäller oavsett om de besöker serveringsstället tillsammans med en vuxen eller med andra barn.

Vad som uppges av sällskapet i det enskilda fallet får i huvudregel godtas av verksamhetsutövaren och tillsynsmyndigheten. Läs mer här.

Vänligen välj en tid där färre besöker oss. Ta hjälp av vår besöksstatistik här. Köp gärna take away. Håll minst 1 meters avstånd till andra besökare.

Teatern har öppet enligt följande:

Mån–Fre
 11–20
Lör 11–20
Sön 11–18*

*Galinas Pizza och Indian Street Food & Co har öppet för take away till 20 på söndagar.

Alla rätter i Teatern går att beställa som take away. Vill du få maten hemlevererad, läs hur du gör här!

Publicerad: