Ekologisk skönhet

Ekologisk skönhet

Hos Kicks finns det ett stort utbud av ekologisk skönhet. Bygg upp en rutin som återbygger din hud med mycket fukt! Nedan har vi fått hjälp av den personalen att kombinera två olika rutiner för ansikte och kropp. Det ska vara lätt att välja ekologiskt i Ringen!

Vi fick tips på en hudvårdsrutin med ekologiska produkter som funkar för de allra flesta personer under denna tid på året. Fokus ligger på bra och återfuktande ingredienser. Svenska Estelle & Thild är ett ekologiskt certifierat skönhetsvarumärke som finns att köpa hos Kicks i Ringen. Produkterna är baserade på rena, bioaktiva ingredienser som är både effektiva och vårdande för märkbart resultat.

Estelle & Thild BioHydrate Thirst Relief Vitamin Serum

Ett vitaminrikt serum som mjukgör, balanserar och ger huden en helt ny lyster. Hyaluronsyra tillför huden optimalt med fukt medan ekologiskt lakritsextrakt jämnar ut och korrigerar hudtonen. Perfekt när huden känns trött!

Pris 299 kr

Estelle & Thild BioDefense Nutrient Youth Oil

En näringsrik ansiktsolja med höga halter av antioxidanter, vitaminer och fettsyror som jobbar åldersförebyggande. Ekologiska superbär ger en effektiv näringsboost på djupet samtidigt som fuktbalansen i huden återställs.

Pris 379 kr

Estelle & Thild BioCalm Soothing Moisture Day Cream

En mild, återfuktande dagkräm anpassad för känslig hud i behov av extra vård, perfekt när solen inte kommit fram än. Ingredienser av högsta kvalitet ger lindring och återställer hudens naturliga balans och skyddande barriärer.

Pris 259 kr

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Låt din hud jobba medan du sover! En nattmask kommer ge den extra fukten när det är kallt ute. Masken kommer hålla din hud mjuk, smidig och återfuktad ända upp till 72 timmar. 

Pris 235 kr

Glöm inte bort kropp och hår! Continu är ett nytt svenskt och veganskt hårvarumärke hos Kicks som erbjuder resultatinriktad hårvård. Varumärket har hämtat inspiration från hudvård och med insikten om att en frisk hårbotten är grunden för optimal hårhälsa erbjuder Continu en fullständig rutin som ger ett friskt och hälsosamt hår.

Continu AHA Cooling Detox Scrub

Exfolierande hårskrubb med AHA-syra och vegetabiliska korn som peelar bort orenheter och restprodukter. Innehåller djupt återfuktande hyaluronsyra och uppfriskande pepparmint för en kylande effekt på hårbotten. En favorit hos personalen på Kicks!

Pris 199 kr

Continu Abyssinia Repairing Oil

Leave-in olja med abyssinia-, havre-, hallon- och nyponolja som tillför håret väsentliga näringsämnen för en förbättrad hårkvalitet. Den stärkande och vårdande formulan skapar starkare och mindre spröda hårstrån för att minska risken att håret bryts av.

Pris 199 kr

Estelle & Thild Citrus Menthe Nourishing Body Butter

En rik kroppskräm med en lyxig formula som omedelbart tillför näring och återfuktar huden på djupet när du behöver det som mest. Sheasmör har mjukgörande egenskaper och Jojobafröolja återfuktar och lämnar huden silkeslen.

Pris 229 kr

Estelle & Thild Citrus Menthe Instant Glow Body Oil

Vårda och återfukta din hud med en exklusiv mix av näringsrika naturliga oljor som ger huden omedelbar lyster. Formulan sjunker snabbt in i huden och kapslar in fukten för maximal återfuktning. Huden lämnas silkeslen med en naturlig glow. Passar alla hudtyper, speciellt torr och trött hy.

Pris 229 kr

Vad gör du med ditt kosmetiskt avfall? 

Vad du kanske inte vet är att vissa typer av skönhetsprodukter klassas som farligt avfall och därför måste återvinnas rätt. Kasta inte förpackningar med rester kvar direkt i soporna som mascara, hårspray och nagellack. Därför erbjuder Kicks i Ringen att du kan lämna in dina förbrukade förpackningar direkt i butiken. Läs mer här

Välkommen in till Ringen!

Publicerad: