Gratis hemleverans

Gratis hemleverans från Ringen

Få hjälp med att handla från Ringen. Ring oss så hjälper vi dig handla de varor du behöver och levererar dem till dig, var du än befinner dig (gäller Södermalm, Gröndal, Liljeholmen, Årsta, Johanneshov, Sickla och Hammarby Sjöstad). Du behöver inte beställa hem till dig, vi kan även leverera hem till någon annan, till kontoret eller annan ort (mot självkostnadspris via Postnord). Tjänsten är aktiv på måndagar och torsdagar kl. 10:00-18:00, från och med måndag 9 nov. Leverans sker mellan kl 18:00-22:00. Beställning innan kl. 16.00 levereras samma dag! Du även välja att hämta ut dina varor utanför entrén utan kostnad. 

Så funkar det

  1. Ring 070-818 59 45 och lägg en beställning på de produkter du vill få hemkörda eller hämta upp utanför entrén.
  2. Via telefon eller Facetime får du personlig service och hjälp att välja ut varor ifall du inte vet exakt vad du vill ha från vilken butik.
  3. När dina varor är ihopplockade betalar du via Swish.
  4. Oavsett om du valt hämta upp i/utanför gallerian meddelar vi dig per SMS att dina varor finns att hämta. 
  5. Väljer du hemleverans, SMSar vi och meddelar när vi är på väg.
  6. Vi lämnar beställning och kvitto utanför din dörr, samt säkerställer att du är hemma och har fått leveransen.

Därför bjuder vi på hemleveransen 

Vi tycker det är viktigt att hjälpas åt, hålla öppet för Söder och hjälpa de som inte vill eller kan ta sig ut just nu. För framtida uppdateringar om vår hemleverans-tjänst, håll utkik här eller i våra sociala kanaler på Facebook eller Instagram.

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och säkerställer både hygien med desinfektion och att ingen av personerna som levererar varor uppvisar några symptom

---

Villkor och mer info 

Nedan har vi samlat allt du behöver veta för att beställa hemleverans från Ringen. Villkoren gäller detsamma för att få dina varor ihopplockade för att hämta upp utanför entrén. 

Möjligheten till hemleverans erbjuds på måndag och torsdag. Leverans sker endast mellan kl 18:00-22.00, samma dag alternativ enligt överenskommelse som ex. nästföljande leveransdag. Så länge informationen ligger uppe på hemsidan erbjuds tjänsten, då Folkhälsomyndighetens rekommendationer kan förändras löpande.

Hur mycket måste man handla för?

Vi har ingen beloppsgräns på denna tjänst. 

Tider 

Vi tar emot beställningar på måndagar och torsdagar mellan kl. 10.00 och 18.00. Vårt mål är att hinna leverera dina varor innan dagens slut (mellan kl 18.00-22.00). Man kan även beställa på måndagen för leverans på torsdagen. Vid ev. försening kontaktar vi dig, dock utgår ingen ersättning i någon form. Vid högt tryck som överstiger vad vi kan hantera, förbehåller vi oss rätten att neka en beställning. Vi hoppas att ni har överseende med detta. För ev. avbokning efter lagd beställning - tillämpas regler för retur enligt nedan.  

Betalning, öppet köp och bytesrätt 

När vi anländer med dina varor och du har betalat via Swish, får du ett kvitto från butiken i gengäld. Bytesrätt och öppet köp gäller, men vi kan tyvärr inte göra bytet åt dig utan du får besöka butiken för att byta varan. 

Ej mottagen beställning: 

Gör du en beställning som inte är till hemmet och inte möter upp enligt överenskommelse så fraktas varorna tillbaka till Ringen för uthämtning senast inom en vecka, mot uppvisande av Swishkvitto och att man redogör för produkterna. Då kontaktar man oss på 070-818 59 45, måndagar och torsdagar kl. 10:00-18:00. Gäller ej matvaror då ingen möjlighet till förvaring finns.

Vilka produkter kan vi leverera? 

Vi ber om förståelse för att vi ej har möjlighet att skicka stora skrymmande eller tunga produkter. Vi kan heller inte skicka frysta eller kylda livsmedel, mediciner, tobak, alkohol eller spelkuponger. Torrvaror från Ica Supermarket går att få hemlevererat i mån av tid. Torrvaror så som kaffe, te och choklad från Bönor & Blad går att få hemlevererat. 

Hit levererar vi: 

Vi kan leverera över hela Södermalm, Gröndal, Liljeholmen, Årsta, Johanneshov, Sickla och Hammarby Sjöstad.

Bor du utanför vårt leveransområde? 

Här är en lista över handelsplatser på andra platser i Stockholm som kommer erbjuda hemleverans: 

Västermalmsgallerian
Gallerian
Mood
Fältöversten

Lista över butiker med webshop

Vill du beställa mat från våra restauranger i Teatern? Här hittar du alla menyer och hur du enklast beställer. 

Är du osäker på vilka produkter du vill beställa? Här har vi samlat en lista över de butiker och restauranger i Ringen som har en webshop. 

Accent
Apoteket Hjärtat
Akademibokhandeln
Blomsterringen
Brothers
Bönor & Blad
Cervera
Clas Ohlson
Din Sko
Ecco
Elgiganten
Espresso house
Evanette
Glitter
Guldfynd
H&M
Indiska
ICA Ringen
Kappahl Kids
Kicks
Kjell & Company
Lagerhaus
Life
Lindex
Polarn O. Pyret
Pressbyrån
Stadium
Synsam
Telia
Teknikmagasinet
The Body shop
Twilfit
Ur & Penn

 

Publicerad: