Gör nya vanor till goda vanor

Gör nya vanor till goda vanor

Life älskar livet. Life vill hjälpa dig att rusta sig för vardagens prövningar. Att äta för livet, motionera för livet och även i den svåra konsten att vila för livet, allt med fokus på att hålla dig naturligt frisk. 

Vi fick en rundtur i butiken av hälsoexperterna för att få lite tips på hur man lätt kan komma igång i och med det nya året. 

Detox Dandelon är ett te tillverkad av yttersta omsorg. Ett ekologiskt örtte med heta och söta smaker från bland annat karborrderot och ingefära och maskros, skapat enligt ayurvedisk tradition. Ett bra alternativ om du vill börja enkelt! 

Spirulina en av naturens mest koncentrerade näringskällor. Spirulina innehåller protein, karotenoider och klorofyll. De är rika på vitaminer, mineraler och andra näringsämnen varav vissa annars bara återfinns i kött. Spirulina är en alg som är ett särskilt lämpligt kosttillskott för vegetarianer. Välkommen in i butiken för att ta del av många olika alternativ med spirulina. 

First Cleanse är en mild kur som rensar och förbereder kroppen för ett renare liv. Detoxen innehåller en mix av örter som bidrar till rening av kroppen när du känner att du behöver en snabbstart på det nya året. 

Äter du en vegetariskt kost, men behöver extra protein för att maxa din träning? Då är ett alternativ att testa Vegetable Protein som är ett högkvalitativt vegetabiliskt (vegan) proteinpulver som uteslutande är baserat på ärtproteinisolat. Inga tillsatta aromer eller sötningmedel. 

Välkommen in för experthjälp!

Publicerad: