Lindor Wink tar över Nū i Teatern

Efter 3 års samarbete har Sayan Isaksson valt att lämna Nu. Lindor Wink efterträder Syan som matkreatör för konceptet. Lindor jobbar även som frilans och privatkock, skriver kokböcker och jobbar med event och catering. Tidigare har han tävlat i Juniora Kocklandslaget, varit Coach för Juniora Kocklandslaget, koordinerat Bocuse d´Or Sverige och jobbat på krogar som Mathias Dahlgren, Oaxen och Operakällaren. Han har även vunnit OS-guld i Culinary Olympics 2020. 

På Nū förenar vi det syndiga med det sunda i en urban, samtida matupplevelse. Filosofin är enkel: maten ska vara god, för själen, hälsan och planeten. Vi tillagar allt från grunden med respekt för djur och natur, samtidigt som vi kan erbjuda glutenfria och laktosfria alternativ för den som önskar. Vi serverar vår tolkning av kända snabbmatsikoner och skapar en fiction inspirerad av matvärldar som inspirerar oss. Smakmässigt rör vi oss i Japan, Hong Kong och Korea men också i världarna mellan comfort food, snabbmat och supermat. På menyn hittar du rätter som falska nudlar, koreatacos, KFC, och Nū black sesame bun-burger.

Publicerad: