Nyheter från The Body Shop

Ta hand om dig själv lite extra med väldoftande nyheter från The Body Shop!

Eller varför inte ge bort till någon som behöver muntras upp hemma? Vi fixar leverans fram till dörren helt gratis - läs mer om hur du gör det här.

Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask

The Body Shops klassiska doft Hemp har nu utökat till duscholja och ansiktsmasken Overnight Nourishing Rescue Mask. Denna nattmask lägger sig över ansiktet som en rikligt fuktboostande slöja och överöser torr hud med fukt i upp till 72 timmar. Utan att kladda. Allt du behöver göra är att vakna på morgonen och känna en mjukare, smidigare och mindre stram hud. Rescue Mask är berikad med hampafröolja som är känd för sina egenskaper att fräscha upp och återfukta huden.

Köp här

Truly Nourishing Hair Kit

Go Bananas med det gulliga kitet från The Body Shop! Krämigt schampo och balsam för normalt till torrt hår från vår prisbelönta serie Banana. Dessa favoriter vårdar och mjukgör håret i en fruktig doft av mogna bananer och kokos med hjälp av ekologisk Community Fair Trade-bananpuré från Ecuador. Som extra bonus fulländas din present med en söt hårhandduk. Varför inte komplettera med hårmasken ifrån samma serie?

Köp här

Banana Bath Blend

Ge dina badstunder en extra boost med fruktigt doftande Bath Blends. Ett silkeslent skumbad utöver det vanliga med frukter och grönsaker kända för sina höga halter av vitaminer och antioxidanter. Bath Blend vårdar, återfuktar och fräschar upp torr hud i en frisk doft. Lås badrumsdörren, sätt på din favoritmusik, sjunk ner och njut.

Köp här

Publicerad: