Hitta din nya träningslust hos Friskis & Svettis

Hitta din nya träningslust hos Friskis & Svettis

Nytt år betyder nya möjligheter, men ibland kan det vara svårt att veta vart man ska börja. På Friskis & Svettis Ringen kommer du i skön stämning i deras familjära träningsanläggningar. Vi fick några tips från träningsansvarige på Ringen för hur du ska komma igång!

  • Cirkelgym på Friskis & Svettis Ringen. Det är ett superbra pass för den som vill komma igång med sin träning. Man får en bra introduktion till olika gymmaskiner i gymmet, men det är fortfarande ett gruppträningspass så man får massa energi och pepp av ledare och medmotionärer.
  • En av nyheterna på schemat är Dans Explode, det är ett ösigt och relativt enkelt danspass med en hel del styrkeinslag som passar nybörjaren.
  • Friskis & Svettis Ringen har även peppiga Marika på plats, en härlig och inspirerande tränare som kör en massa inspirationspass för att hjälpa folk med att komma igång. Henne hittar man i schemat här
  • Testa en ny träning! Från januari till mars testar Friskis & Svettis Ringen passet Yoga soft med stol - en dynamisk mjukyoga för dig som vill ha ett välgörande, fysiskt och skonsamt yogapass men vill slippa gå upp och ner på yogamattan.
     

Välkommen in! 

Publicerad: