Sebastian Schauermann flyttar in i Teatern

Tv-kocken, kokboksförfattaren och krögaren Sebastian Schauermann är näst ut att öppna i vår populära matscen Teatern. Måndag 22 oktober växer Teatern med ett nytt kök när Sebastian Schauerman öppnar Taku-Taku och breddar matscenens utbud av vegansk mat.


- Vi är väldigt glada att få välkomna Sebastian Schauermann till Teatern. Allt fler besökare efterfrågar vällagad vegansk mat och med Taku-Takus hjälp kan vi bjuda fler av våra besökare på ett bredare utbud med veganska smårätter från hela världen. Jag är övertygad om detta kommer att bli en uppskattad del av matscenen,
säger Anders Salomonsson, centrumchef Ringen centrum.

Sebastian Schauermans mat hämtar inspiration från hela världen och är enbart lagad på veganska råvaror. Under november kommer även Gustav Johansson som ligger bakom matbloggen Jävligt Gott att gästspela på nyöppnade Taku-Taku och skapa en maträtt för november.

- Det är både en ära och mycket roligt att kliva in i kulinariska Teatern med Taku-Taku. Dessutom innebär vårt intåg att Teatern får två helveganska alternativ på en och samma plats – ett bevis på hur efterfrågan på gröna alternativ ständigt ökar och snart blir en självklarhet även på mer traditionella platser än Teatern, säger Sebastian Schauermann, kock och grundare till Taku-Taku.

Varmt välkommen Sebastian och Taku-Taku!

Publicerad: