Spel och pyssel för hela familjen

Spel och pyssel för hela familjen!

Slut på idéer hemma? Akademibokhandeln har ett stort sortiment av pyssel och spel! Här har vi samlat tips från butiken som funkar till barn och vuxna i alla åldrar. Du vet väl att vi levererar hem dina varor gratis på vardagar? Ring 070-818 59 45 så hjälper vi dig! 

1000-bitars pussel illustrerat av Jan van Haasteren som är världskänd för sina komiska och detaljrika motiv. Perfekt underhållning att pussla med familjen eller själv!

Pris 199 kr 

För alla som drömmer om att bli en superdetektiv. Leif GW delar med sig av sin erfarenhet och sina bästa tips – kunskap som är intressant för både vuxna och barn. Du får verktygen för att ta reda på vem som kan ha gjort vad – och vem som definitivt är oskyldig. 

Pris 399 kr 

Årets leksak 2019! Med GraviTrax kulbanesystem bygger du egna världar av kulbanor. Med byggelementen skapar du en fartfylld bana som kulorna rullar i mål på. GraviTrax kulbanesystemet kan göras oändligt större med utökningar och garanterar gränslöst bygg- och spelnöje! 

Pris 599 kr

KONARIO är ett unikt spel som hyllas av både hjärnforskare och spelproffs. Varje spelomgång av KONARIO är en spännande upptäcktsresa som triggar alla fem sinnen på en gång. Med hjälp av syn, lukt, smak, hörsel och känsel samlar du matchande kuber och aktiverar även KONARIO – det sjätte sinnet. 

Pris 549 kr 

Prisvärt målarset från Daler Rowney, ett perfekt startset för den som önskar komma igång med att måla med akrylfärger. I den praktiska träväskan ryms allt som behövs och du kan även måla på trälådan. 

Pris 349 kr 

Samtalskort är ett underhållande spel med över 100 intressanta och roliga frågor om sånt det är kul att prata om med hela familjen. En riktig stämningshöjare och det perfekta sättet att lära känna både sig själv och sin familj på ett roligare sätt. Vad beredd på många skratt, härliga minnen och oförglömliga diskussioner! 

Pris 99 kr

Publicerad: