Sporta inomhus på Söder!

Sporta inomhus på Söder! 

Tills våren och solen dyker upp i Stockholm så funderar man ibland över var man ska ta vägen för att sporta! Många tycker att sporta inomhus kan kännas lite tråkigt eftersom det inte finns så mycket att titta på eller att man helt enkelt känner sig instängd. Men visst finns det en massa roligt som man kan göra inomhus också! Vi tog fram en lista med 5 inomhus-ställen där ni kan sporta på söder! Allt från ren träning till rolig motion.


Erikdsalsbadet

Såklart, och nummer ett på listan! På Eriksdalsbadet hittar du allt från gym, gruppträning, och bad för både stora och små. Inga badkläder? Stanna till på Stadium hos oss i Ringen på vägen dit så är det löst!

Hammarby Slussväg 20 
118 60 Stockholm
Eriksdalsbadet

Badmintonstadion

En av Sveriges största motionsidrotter, 24 banor, öppet alla dagar i veckan! Hitta din spelkompis och hyr er bana. Här kan du även hyra racket och köpa boll!

Hammarby Slussväg 4
118 60 Stockholm
Badmintonstadion

Friskis & Svettis I Ringen

Familjär träningsanläggning med skön stämning där du kan träna fritt, eller i grupp på träningspass.

Ringvägen 111
118 60 Stockholm
Friskis&Svettis

Bowling på New Bowl Gullmarsplan

Tillgängligt för alla, bowling är både en fritidssport och finns som mer avancerad med korpbowling. Ta med vännerna, familjen eller företaget. De har något som passar alla!

Simlångsvägen 50
120 39 Årsta
New Bowl

Ugglan

Välkomna till Sveriges största fritidsgård för vuxna! Biljard, pingis, boule, shuffleboard, airhockey och massa mer! Åk dit med dina kompisar för att kombinera motion och skoj!

Närkesgatan 6
116 40 Stockholm
Ugglan

 

 

Publicerad: