Vårens hudvårdsfavoriter från The Body Shop

The Body Shops mest populära hudvård!  

Vi träffade Camilla på The body Shop hos oss i Ringen och bad henne att visa oss The Body Shops mest populära hudvård! Oavsett din hudtyp så har hon alltid tipsen som gör hela skillnaden.
Just nu och fram till och med tisdag den 26e mars har The body Shop dessutom bästa erbjudandet, 3 för 2 på Make up & Hudvård!*
Perfekt för dig som vill köpa ett hudvårdspaket.


1. HIMALAYAN CHARCOAL PURIFYING GLOW MASK

Himalayan Charcoal ansiktmask är 
The Body Shops bästsäljande och är 100% vegansk! Det är en värmande och djuprengörande lermask som löser upp tilltäppta porer, ger lyster och tar bort orenheter med hjälp av en Community Trade producerade tea tree olja. Innehåller även peeling med hjälp av grönt te. En riktigt wow-produkt för 195 kr.
I serien Himalayan Charcoal hittar man även en flytande ansiktstvätt för 185 kr eller en fast tvål för dom som föredrar det formatet för bara 50 kr. Passar bra att använda ihop med en skrubbsvamp för 45 kr, för ett mer lenande resultat!

2. VITAMIN E SERIEN

Vitamin E moisture cream är en lätt mjukgörande ansiktskräm som skyddar och låser in fukt hela dagen.
Pris: 195 kr
Vitamin E gentle facial wash är 
en krämig ansiktstvätt med skyddande vitamine och mjukgörande vetegroddsolja.
Pris: 145 kr
Vitamin E hydrating toner
 är en uppfriskande och alkoholfri toner som tar bort spår av makeup och smuts. Innehåller skyddande vitamin e och mjukgörande vetegroddsolja.

Pris: 155 kr

3. ALOE VERA SERIEN

Aloe vera soothing day cream är 
en mjukgörande och lenande ansiktskräm som minimerar risken för allergiska reaktioner. Passar känslig hy. Tillverkad utan parfym och färg. Den innehåller Community trade producerad aloe vera. Pris: 195 kr
Aloe vera soothing night cream är 
en mjukgörande och lenande nattkräm som återställer hudens fuktbalans under natten. Passar känslig hy. Tillverkad utan parfym och färg. Innehåller Community Trade producerad aloe vera.
Pris: 
215 kr
Aloe multi-use soothing gel face & body
 är en direkt svalkande fuktighetsbevarare för ansikte och kropp. Kan användas som en ansiktsmask över natten. Innehåller 90 % Community Trade producerad aloe vera. Tillverkad utan parfym, färg eller alkohol.
Pris: 195 kr

*Rabatten gäller på den billigaste produkten och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet gäller inte resestorlekar, premiumprodukter, rea eller presentförpackningar

Publicerad: