Tugg – I Köken

Under matfestivalen Tugg fyller vi Teatern med festivalstämning! Mellan den 3:e – 6:e oktober kommer du kunna vara med och testa nya rätter hos våra Teatern-kockar.

Fredag 4:e oktober

Wine Trade gästspelar hos Manufacture

Våra vänner på Wine Trade gör ett gästspel hos Manufacture sätter upp en vinbar med viner som speglar sitt ursprung, sin växtplats och det unika i varje årgång –sin terroir. Klassiska och inhemska druvsorter spelar en stor roll i det unika i respektive region. Här har du möjlighet att prova ett urval av sortimentet och lära dig mer om viner som odlas utan kemiska bekämpningsmedel och vinifieras utan onödiga tillsatser.

Dag: Fredag 4:e oktober 
Tid: 17:00 – 21:00 


Lördag 5:e oktober 

Babette <3 Galinas

Den ena restaurangen håller sitt pizza-hov i Vasastan och levererar nybakade pizzor och utvalda viner till en hungrig publik. Den andra förser Söder med gourmet-pizzor från Teatern och sätter ribban för hur det ska smaka. Nu skapar de ett unikt gästspel under en dag när Olle Cellton, kökschef på Babette kommer in till Galinas och levererar unika pizzor. Det kan inte bli något annat än världsklass när dessa två pizzagiganter i Stockholm slår sina degar ihop.

Dag: Lördag 5:e oktober 
Tid: 11:00 – 16:00 

Lördag och söndag 5:e - 6:e oktober

Helgbrunchen är räddad!
Stjärnkocken och Teatern-krögaren Sayan Isaksson som förutom sin egna Nū stått bakom stjärnkrogar som Esperanto och Råkultur ställer till med Street-food brunch med asiatiskt tema i Teatern. Det kommer lagas bl.a. "Huevos Rancheros" Nū-Style med Korea chorizo, avokado, Chimichurri och friterat onsen-ägg som serveras med dirty kimchifries. Plus dessutom en Umeshu Superslush som du kan få virgin eller spetsad.

Dag: Lördag 5:e och Söndag 6:e oktober 
Tid: 11:00 – 15:00

Publicerad: