VINTERNS SNYGGASTE LAMPOR

Vinterns snyggaste och ljusaste lampor

Vacker belysning lyfter verkligen ett hem! Clas Ohlson i Ringen erbjuder ett brett sortiment av olika sorters lampor och ljus som gör att du kan välja ut dina favoriter till varje rum där hemma. Ta en titt nedan!

Ingen jul utan adventsstjärnor! Det finns flera varianter och storlekar i julens utbud. Ett tips är att köpa flera stycken för att ha i en grupp i fönstret eller längre in i rummet. 

Pris: från 79,90 kr

Dekorativ slinga med energisnåla LED-lampor som lyser upp inomhus likväl som utomhus. Många är dessutom batteridrivna - extra smidigt.

Pris: 149,90 kr

Liten lampfot i betong som är enkel att placera och passar i alla rum. Fin i hyllan, på byrån eller i fönstret etc. Köp till en glödlampa med E27-sockel.

Pris: 99,90 kr

Stilfullt set med tre blockljus - brandsäkra och naturtrogna då dessa är batteridrivna. Perfekta i miljöer där barn och husdjur vistas! 

Pris: 149 kr

Dekorationslampor med retrokänsla. Påminner om den klassiska glödtrådslampan med ett varmt och mjukt sken. Snygg som den är eller i en armatur.

Pris: 69,90 kr

Adventsstjärna i sammet - en fin juldekoration. Stjärnan har guldfärgad insida som ger ett effektfullt sken. Häng upp i lampsladd eller montera på lampfot.

Pris: från 149,90 kr

Välkommen in till Clas Ohlson i Ringen!

Publicerad: