Manufacture

Danyel Couet & Sebastian Thureson

Kreativa nya smakkombinationer för mat med bröd.

Manufacture blir ett dynamiskt kök där säsong, råvarutillgång och våra idéer formar menyn. Vårt mål är att hitta lustfyllda och överraskande smakkombinationer. Den röda tråden är att all mat serveras mellan två på, i och mellan bröd och äts med händerna. Menyn förändras löpande och under lanseringsdagen finns bland annat Tarte Flambée med gårdskyckling, lammfoccatia och sandwich ”boulette de boeuf” på menyn.

”MAT I OCH MELLAN BRÖD, SOM ÄTS MED HÄNDERNA.”

Danyel Couet & Sebastian Thureson

Bakom Manufacture står Danyel Couet och Sebastian Thureson. Tillsammans ligger de bakom restaurangerna Allegrine och Bar Étable som öppnade 2018. Danyel Couet har tidigare startat restauranger såsom F12, Smak, Miss Voon, Vigårda och Publico m.fl och Sebastian Thureson har arbetat tillsammans med Danyel under 8 år och andra toppkrogar i Sverige och USA. Han blev 2:a i Årets kock 2016.

Hitta till Manufacture