Folk by Emma Shields

Emma Shields

Pop-up 19 oktober till 15 november!

Mellan den 19 oktober och 15 november får Teatern besök av ytterligare ett spännande matkoncept när Emma Shields öppnar upp sin pop up Folk by Emma Shields. På menyn kommer vi bland annat att se klassiker som kroppkakor och ostkaka i en modern tappning, rätter som inte typiskt förknippas med snabbmat.

LYXIG SNABBMAT MED NORDISK GRUND, SOM ÄR TILLGÄNGLIG FÖR ALLA.

Det kommer inte vara traditionell husmanskost, däremot kommer man att kunna känna igen en del klassiska smaker men i en ny modernare tappning. Alla rätter kommer att vara grönsaksbaserade, vissa med tillägg av kött eller fisk.

Folk by Emma Shields serverar lunch och middag och har öppet alla veckans dagar från 19 oktober till den 15 november. Antalet måltider som serveras är begränsat till 250 per dag och kan inte förbokas.

Emma Shields

Tidigare: PM & Vänner, Djuret, Oaxen krog, Restaurang Volt, Omakase köttslöjd och köksmästare på Restaurang Flickan. Årets framtidslöfte på Restauranggalan 2009. OS-guld med juniorkocklandslaget 2012. Finalplats i Årets kock 2015. Rising star i White Guide 2018. Andraplats i Kockarnas kamp (TV4) 2019.

Hitta till Folk by Emma Shields