Mackverket

Isabelle Cederblad

Pop-up 1 april till 23 juni!

Knäcke, toast, smörrebröd, bahn mi - mackor är älskade över hela världen. Den 1 april öppnar det familjedrivna köket Mackverket sin första egna restaurang i Teatern i Ringen Centrum. Här kommer grundaren, 23-åriga Isabelle Cederblad, servera välkomponerade kreationer som är långt mer än bara bröd och pålägg. Restaurangen är en pop up och har öppet till midsommar.

EN GOD MACKA SKA VARA BALANSERAD OCH VÄLKOMPONERAD, OCH DET SKA KÄNNAS ATT DEN LAGATS PÅ ETT ORDENTLIGT SÄTT.

Mackverket grundades sommaren 2020 och har hittills funnits som food truck och catering. Etableringen i Teatern utgör premiären för en egen, fast restaurangyta. Menyn är inspirerad av klassiska mackor som Reuben och BLT – noga komponerade och anpassade efter Isabelles smak och säsongens råvaror. Alla mackor serveras stekta på färskt surdegsbröd med kött från svenska gårdar eller svamp och grönsaker.

Mackverket kommer att servera lunch och middag och ha öppet alla veckans dagar, från den 1 april till den 23 juni 2022.

Isabelle Cederblad

Tidigare: Isabelle Cederblad har tidigare arbetat som kock på bland andra Babette och Café Nizza och har tillsammans med sin sambo Jesper Beyer grundat NyBohovs restaurang. Mackverket drivs idag av Isabelle tillsammans med sin lillasyster Ida Hannula, sin mamma Lisa Cederblad och sin mammas man Henrik Pettersson. Ambitionen är att skapa en familjär känsla enligt devisen ”varje kund är en stammis”.

Hitta till Mackverket