Mackverket

Isabelle Cederblad

En macka är alltid en måltid.

Knäcke, toast, smörrebröd, bahn mi - mackor är älskade över hela världen. Den 1 april öppnade det familjedrivna köket Mackverket sin första egna restaurang i Teatern i Ringen Centrum. Här serverar grundaren, 23-åriga Isabelle Cederblad, välkomponerade kreationer som är långt mer än bara bröd och pålägg.

EN GOD MACKA SKA VARA BALANSERAD OCH VÄLKOMPONERAD, OCH DET SKA KÄNNAS ATT DEN LAGATS PÅ ETT ORDENTLIGT SÄTT.

Mackverket grundades sommaren 2020 och har innan öppningen i Teatern funnits som food truck och catering. Menyn är inspirerad av klassiska mackor som Reuben och BLT – noga komponerade och anpassade efter Isabelles smak och säsongens råvaror. Alla mackor serveras stekta på färskt surdegsbröd med kött från svenska gårdar eller svamp och grönsaker.

Mackverket kommer att servera lunch och middag och ha öppet alla veckans dagar.

Isabelle Cederblad

Tidigare: Isabelle Cederblad har tidigare arbetat som kock på bland andra Babette och Café Nizza och har tillsammans med sin familj grundat NyBohovs restaurang. Mackverket drivs idag av Isabelle tillsammans Lisa Cederblad & Henrik Pettersson. Ambitionen är att skapa en familjär känsla enligt devisen ”varje kund är en stammis”.

Hitta till Mackverket