Nu

Sayan Isaksson

Med inspiration från Hong Kong, Japan och Korea

Hälsosam mat för hedonister. Mat som är finger-licking good och samtidigt grym för din hälsa. Vi hämtar influenser från matvärldar som inspirerar oss själva: Japan, Hong Kong och Korea. 

”Glädjen till all världens mat och utmaningen i verkställandet är min drivkraft och urkraft.”

Nū är en idé om vällagad, urban och samtida mat i en snabb servering. Utgångspunkten är kolgrillen och inspirationen kommer från Hong Kong, Japan och Korea. Vi tolkar och utmanar välkända snabbmats-ikoner som falafel, tacos, sliders och bowls. Vår filosofi är enkel. Vi tror på ren njutning. Det vi lagar ska vara en treat både för dina smaklökar och din hälsa. Vi tänker globalt men handlar det mesta lokalt med respekt för djur och natur. Vi lagar allt från grunden med ett cirkulärt tänk. Vår mat är naturligt fri från gluten och laktos, sprängfylld med god energi.

Sayan Isaksson

Gör också: Esperanto, Imouto , Shibumi och Råkoll

Tidigare: Råkultur, Nobel 2015 & 2016

Utmärkelser i urval: OS-guld Erfurt 2004 (kocklandslaget), Håller 2 stjärnor i Guide Michelin (Esperanto sedan 2007) (Imouto sedan 2017), Kockarnas Kock 2014, Gastronomiska akademiens guldmedalj 2014.

Hitta till Nu