Caos

Stefano Catenacci

Spännande smårätter med inspiration från hela världen. Här finns stora delar av världskartan representerad i form av smårätter. Du skapar själv din egen personliga måltid genom att kombinera olika rätter. Varför inte testa Koreansk råbiff och Italienska köttbullar tillsammans med inlagda Gotlandsbetor? Välkommen!

NÅGOT AV DET BÄSTA JAG VET ÄR DEN POSITIVA STRESSEN NÄR ALLT FLYTER PÅ I KÖKET.

I och med Caos har jag fått möjlighet att förverkliga en idé som jag burit på länge. Att utveckla och servera fantastiska smårätter. Jag har gjort det vid tidigare tillfällen, men då har jag fått begränsa mig eftersom det varit fler inblandade. Nu bestämmer jag själv och kan ta det hela vägen. Jag är en söderkille, och det känns jättekul att vara tillbaka i mina gamla kvarter! Bland alla rätterna på menyn är mina personliga favoriter ett 63 graders ägg med svampkräm eller den koreanska råbiffen. Det ska bli spännande att se vad som blir gästernas favoriter på Teatern.

Stefano Catenacci

Utmärkelser: Bland annat Kockarnas kock 2000, Gastronomiska Akademiens Guldmedalj 2003 och Kungliga Hovtraktörskapet 2012.

Hitta till Caos