Solglasögon i Ringen

Accessoarer

Smycken, hårprodukter och accessoarer

Ringen har uttrycksfulla, medvetna och unika kunder som vet exakt vad de söker! Därför är det roligt att vi kan möta allas behov på Södermalm med vårt breda utbud av härliga accessoarer.

 

Klassiska smycken i äkta silver eller säsongens trendigaste håraccessoar?

 

Det och mycket mer hittar du hos Glitter. Bijouterier, väskor, örhängen, ringar och framförallt inspiration och hjälp av deras kunniga personal.

Guld, silver och gåvor

Letar du förlovningsring, doppresent eller kanske en ny klocka i elegant design, så ska du bege dig till Guldfynd på Södermalm.
Som marknadsledande i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken, så kan du vara trygg med att hitta precis det du letar efter.

Ta dig tid

Dags för livets första klocka? Ur & Penn har ett brett utbud av både klockor och andra accessoarer för besökare i alla åldrar. Utöver det hittar du trendiga accessoarer från både egna varumärken samt bland annat Citizen, Casio och Regal för att nämna några.

Optiker och solglasögon på södermalm

Synsam och deras legitimerade optiker ser till hela din ögonhälsa, och utöver glasögon, bågar och linser så hittar du här solglasögon och sportglasögon.

 

Visste du att Synsam har en bågkollektion tillverkad av havsplast, eller att de har en Circular collection där gamla glasögon får ett nytt liv?