Neo-napolitansk pizza från Galinas
Att låta degen jäsa långsamt och länge. Toppa den med kvalitativa råvaror och baka dem i vår vedeldade stenugn. Det är vårt recept till stans godaste pizza. Menyn består av nio väl komponerade pizzor med spännande toppnings, varför inte prova vegetariskt? Njut av din pizza här eller ta med den hem.
Välkomna!
RIKTIGT GOD PIZZA PÅ LUFTIG DEG OCH MED FRÄSCHA RÅVAROR.
Oskar Larsson & Eloi BerthelinVi träffades när vi bakade pizza på Babette och har egentligen väldigt olika köksbakgrunder. Det som förenar oss är passionen till att alltid försöka förfina och utveckla hantverket som kockyrket är. Vi jagar alltid de bästa råvarorna. Det bästa mjölet och den bästa osten hittar vi precis som vår ugn i Italien. Vi tycker givetvis att det är sjukt kul att baka pizza. Den kan varieras och utvecklas i all oändlighet. Vi älskar napolitansk och amerikansk pizzabakning men är inte bundna av traditioner. Det ger oss ett lite annat tänk än en traditionell pizzabagare och kan på så sätt hittar ständigt nya vinklar.
Oskar Larsson & Eloi Berthelin
Tidigare: Bland annat Babette, Frantzén, Volt (Oskar), 19 Glas, Restaurang Niklas (Eloi)