En macka är alltid en måltid
Knäcke, toast, smörrebröd, bahn mi – mackor är älskade över hela världen. Det familjedrivna köket Mackverket öppnade sin första egna restaurang i Teatern i Ringen Centrum. Här serverar grundaren, 23-åriga Isabelle Cederblad, välkomponerade kreationer som är långt mer än bara bröd och pålägg
EN GOD MACKA SKA VARA BALANSERAD OCH VÄLKOMPONERAD, OCH DET SKA KÄNNAS ATT DEN LAGATS PÅ ETT ORDENTLIGT SÄTT.
Isabelle CederbladMackverket grundades sommaren 2020 och har innan öppningen i Teatern funnits som food truck och catering. Menyn är inspirerad av klassiska mackor som Reuben och BLT – noga komponerade och anpassade efter Isabelles smak och säsongens råvaror. Alla mackor serveras stekta på färskt surdegsbröd med kött från svenska gårdar eller svamp och grönsaker.
Mackverket serverar lunch och middag och har öppet alla veckans dagar.
Isabelle Cederblad
Isabelle Cederblad har tidigare arbetat som kock på bland andra Babette och Café Nizza och har tillsammans med sin familj grundat NyBohovs restaurang. Mackverket drivs idag av Isabelle tillsammans Lisa Cederblad & Henrik Pettersson. Ambitionen är att skapa en familjär känsla enligt devisen ”varje kund är en stammis”.