Kebab, mackor och sallader på sydfranska
Kebaben är hjärtat i Snack Bar. Vi gör vår kebab på utvalt kalvkött som grillas långsamt innan det snabbt steks. Signaturrätten är kebab av kalvkött med vår egen sauce blanche. Vi lagar våra rätter till perfektion från de bästa råvarorna. Resultatet är mättande och god mat som kan ätas direkt ur handen.
Välkommen!
VI LAGAR GOD OCH ENKEL MAT UTAN ATT KRÅNGLA TILL DET.
Linus Ahlstedt & Mikael GröndalVi gillar verkligen Teatern som idé, ett ställe som erbjuder riktigt bra mat. Det känns internationellt och lockar mycket folk. Vi har några fasta rätter på menyn och därefter försöker vi köra veckovis med dagens tips. Vi serverar mat på ett enkelt och ärligt sätt, tillagad med omsorg och de bästa råvarorna. Det är vår tolkning av sydfransk snabbmat. Vår paradrätt är en kebab gjord på bästa kalvkött med vår egen sauce blanche. Det som är kul med kebab, är att den fortfarande är en utmaning att göra. Vi gör den utan att krångla till det, exakt som en kebab ska vara.
Linus Ahlstedt & Mikael Gröndal
Tidigare: Bland annat Chez Betty och Snack Bar på K25.
Gör också: Frilans & privatkock, kokböcker, event & catering.