The Fishery

Kock Malin Söderström The Fishery
Öppet idag 11:00 - 20:00
Måndag 11:00 - 21:00
Tisdag 11:00 - 21:00
Onsdag 11:00 - 21:00
Torsdag 11:00 - 21:00
Fredag 11:00 - 22:00
Lördag 11:00 - 22:00
Söndag 11:00 - 20:00

Härlig mat från havet och bubblor att dricka

På The Fishery får man något som inte funnits på Teatern tidigare – härlig mat från havet och till det bubblor att dricka. Maten är lätt men mättande, en ljuvlig fiskgryta på blåmusselbuljong som förändras med årstid, krispig fisk med luftfriterad potatis och såklart klassiska pärlor från havet som skagen och löjrom.

På tisdagar erbjuder The Fishery ”Taco Tuesday” med 20 procent rabatt på alla tacos.

PÅ THE FISHERY SERVERAS HÄRLIG MAT FRÅN HAVET - OCH TILL DET BUBBLOR ATT DRICKA.

Malin Söderström

Jag kommer inte från en kockfamilj men restauranglivet har lockat mig sen barnsben. Gästerna, glädjen och atmosfären var en lika stor del av besöket som maten. Som kock gillar jag okonstlad mat med rena smaker som fungerar för alla. Inspirationen hittar jag i det lilla och oväntade. Samtalet, middagsbordet, resan eller när jag funderar fritt i köket. Idén till mitt kök hittade jag i min barndom. Jag är uppvuxen i ett fiskarläger och havets råvaror var en stor del av uppväxten, men riktigt färsk fisk och skaldjur till bra pris är ovanligt idag. Att laga härlig mat från havet i ett lite oväntat sammanhang och till priser som passar de flesta är en väldigt rolig utmaning.

 

Malin Söderström och Carl Ullsten

Malin Söderström driver Restaurang Hjerta, MoMu Mat och Assint AB ingår. Utmärkelser: Årets Krögare (2014), ansvarig för Nobelmiddagen (2011), mottagit Gastronomiska Akademiens Silvermedalj och tidigare medlem i Svenska Kocklandslaget.

Carl Ullsten driver The Fishery tillsammans med Malin Söderström och har jobbat på flera välkända restauranger, både i Sverige och utomlands.

Kontakta The Fishery: