Nu öppnar Hemtex i Ringen – upptäck det nya möbelsortimentet

Den 4 april slår Hemtex upp portarna till sin nya butik i Ringen. Med hela 500 kvadratmeter fyllda till bredden med inredningsdetaljer blir det ett mecka för alla heminredningsentusiaster. Dessutom kommer du att hitta Hemtex senaste möbelkollektion i butiken.

Nu öppnar Hemtex äntligen i Ringen. I butiken kommer du att hitta kvalitetsmässig inredning för hemmets alla rum – från snygga gardiner till sängkläder, handdukar och inredningsdetaljer.

 

– Vi kommer att skapa ett heminredningsmecka där vi får in en stor del av vårt sortiment. Det inkluderar även vår senaste lansering av möbler, säger Anders Lorentzson, VD på Hemtex.

Hemtex nya möbelsortiment

I det nya möbelsortimentet ingår både stora och små möbler som till exempel stilsäkra soffor, sängar, mattor och hyllor som hjälper till att skapa ett funktionellt och inbjudande hem.

 

– Alla våra möbler är designade i Norden och allt tillverkas i Europa. Möblerna håller en hög kvalitet och en hög design med rimliga prisnivåer, säger Anders Lorentzson.

 

Hos Hemtex i Ringen finns visningsexemplar av möblerna, som du kan beställa hem med leverans inom en vecka.

 

Hemtex har erbjudit textilier och heminredning av hög kvalitet till ett överraskande bra pris sedan 1973. Deras omåttligt populära sängkläder är en av Anders Lorentzsons personliga favoriter ur sortimentet.

 

– Jag har bara Hemtex-grejer hemma, men om jag skulle välja en produkt så skulle jag välja våra påslakanset som heter Cairo, som är tillverkade i egyptisk bomull. De är helt fantastiska att sova i, så det blir min personliga favorit, säger han.