Äntligen en leksaksbutik på Södermalm

World of toys pressbild
World of Toys butik i Gallerian

Den 22 februari öppnar den populära leksaksaffären World of Toys i Ringen Centrum. I butiken hittar du ett handplockat utbud av leksaker för barn i alla åldrar.

Nu får Södermalm äntligen en riktig leksaksbutik. På World of Toys erbjuds ett noggrant utvalt sortiment av leksaker och ett stort urval produkter inom skapande och lärande. Dessutom finns spännande kvalitetsprodukter och unika leksaker från mindre leverantörer.

 

– Vi vill vara mer som en gammaldags leksaksaffär, där man blir inspirerad och hittar allt man letar efter, säger grundaren Ylva Bengtsson

Mix av klassiska och trendiga produkter

World of Toys finns sedan tidigare i Gallerian, Fältöversten, Västermalmsgallerian och på Arlanda. Varje butik erbjuder sitt eget unika sortiment.

 

– Vi har en mix av både klassiska och trendiga produkter. Vi brinner för produkter där det finns en form av inlärning, till exempel bokstäver, siffror eller vetenskap. Det är ett sortiment som vi har märkt att våra kunder också uppskattar, säger Annelie Karlsson, den andra av de två grundarna till World of Toys.

I butikerna finns även barnböcker för olika åldrar och intressen.

 

– Alla böcker är handplockade av oss för att passa varje butik. Vi tar även in böcker på flera olika språk, säger Ylva Bengtsson.

Få din present inslagen – oavsett storlek

Oavsett om det är till födelsedagen, julafton eller barnkalaset hittar du leksakerna på World of Toys. Personalen hjälper gärna till att guida dig rätt, och du får alltid ditt paket inslaget.

 

– Vi slår in alla paket, oavsett storlek. Vi vill att det ska vara enkelt att komma förbi innan kalaset och veta att man alltid hittar det man letar efter, och dessutom får sitt paket inslaget, säger Annelie Karlsson.

 

Välkommen till World of Toys magiska butik i Ringen där barn och föräldrar kan utforska och upptäcka den fantastiska världen av leksaker!