Sök inom

Sökresultat

 1. Mathias Dahlgren öppnar en pop up-restaurang Aktuellt

  Efter fjolårets succé anordnas nu matfestivalen TUGG för andra året i rad i Teatern. Under årets festival 3-6 oktober öppnar den prisbelönta krögaren Mathias Dahlgren upp pop up-restaurangen Södermalm by Mathias Dahlgren.

 2. Välkommen MALMØ Falafel! Aktuellt

  I veckan öppnar ett nytt kök i Teatern. MALMØ Falafel kommer skapa nya smaker med inspiration från Skåne och mellanöstern. Bakom MALMØ Falafel står Jason ”Timbuktu” Diakité, Fatima Dalí och Jimmy Dalí.

 3. Tugg – Matfestival i Teatern Aktuellt

  Tugg är tillbaka i Teatern! Under fyra dagar i oktober fyller vi Teatern med festivalstämning och bjuder in er att testa mat, dryck och nya upplevelser.

 4. Lagerhaus – pop-up party Aktuellt

  Nu på torsdag den 29e augusti slår Lagerhaus upp portarna till sin första Pop-up. Missa inte inflyttningsfesten kl 12:00!

 5. Lagerhaus öppnar i Ringen! Aktuellt

  Den 29 augusti öppnar Lagerhaus sin första pop up-butik hos oss i Ringen!  

 6. Kvar i stan? Här kan du bada på Söder! Aktuellt

  Södermalm är omringat av vatten, och på sommaren finns flera badplatser att svalka sig vid. Packa picknick-korgen och ta med barnen för en heldag med bad och lek. Läs mer om våra favoriter!

 7. Sommarlov på Söder Aktuellt

  Är du ledig med barnen och vet inte vad ni ska hitta på? Här är vår guide till roliga sommarlovsaktiviteter på Söder.

 8. Träna utomhus på Söder Aktuellt

  Sommaren är här, temperaturen stiger och det är dags att varva inomhusträningen med lite action utomhus. Här är tre ställen på Söder där du kan få lite motion ute i den friska luften redan idag.

 9. Picknick på Söder Aktuellt

  Nu när sommarvädret äntligen är tillbaka kan du duka upp i någon av söders fina parker. Packa picknickkorgen och sätt dig i en park nära Ringen.

 10. Remake Pop-Up Shop Aktuellt

  Under två helger 18–19 & 25–26 maj öppnar Remake en pop-up shop i Ringen! Kom och köp unika plagg och lär dig mer om hållbart mode.