Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Sporta inomhus på Söder! Aktuellt

  Tills våren och solen dyker upp i Stockholm så funderar man ibland över var man ska ta vägen för att sporta. Vi tog fram en lista med 5 inomhus-ställen där ni kan sporta på Söder! Allt från ren träning till rolig motion.

 2. Internationella kvinnodagen Aktuellt

  Internationella kvinnodagen inträffar 8 mars varje år och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Den instiftades redan 1910 och sedan 1978 finns 8 mars med som internationell kvinnodag på FN:s lista över…

 3. KappAhl Kids i Ringen Aktuellt

  Den 28 februari öppnar modekedjan KappAhl ett helt nytt butikskoncept i Ringen centrum. Bolagets nya fristående barnbutik KappAhl Kids kommer att erbjuda hela KappAhls barnsortiment.

 4. Sportlov i Ringen! Aktuellt

  Under sportlovet 25/2–3/3 har vi massor av roliga aktiviteter för hela familjen. Det bjuds på frukost, pyssel, spel och massa annat. Ta en titt på schemat så att ni inte missar något. 

 5. Grattis The Fishery! Aktuellt

  Stort grattis till The Fishery Brunkebergstorg som vann årets Gulddrake i katergorin Krog Budget!

 6. Allt om Manufacture! Aktuellt

  Nu berättar Danyel Couet & Sebastian Thureson allt om Manufacture! I fredags slog Manufacture upp dörrarna i Teatern. Vi träffade Danyel Couet och Sebastian Thureson mitt i förberedelserna och frågade om inspirationen och matfilosofin bakom Manufacture. Läs hela intervjun här!

 7. Danyel Couet och Sebastian Thureson öppnar i Teatern Aktuellt

  Nu på fredag öppnar ett nytt kök i Teatern. Manufacture kommer på ett kreativt sätt hitta nya smakkombinationer för mat med bröd. Bakom Manufacture står Danyel Couet och Sebastian Thureson.

 8. Fast Food Awards 2019 Aktuellt

  Vi är stolta och glada över att se både The Fishery och Taku-Taku nominerade till Fast Food Awards 2019!

 9. Dos Gringos bygger om Aktuellt

  Onsdag 2/1 stänger Melker Anderssons och Danyel Couets Dos Gringos för ombyggnation och ett nytt koncept kommer öppna under senare delen av januari. Välkommen in då!

 10. Galinas har extraöppet! Aktuellt

  Dagen efter-pizzan är räddad! Starta året med Söders bästa pizza. På nyårsdagen, den 1/1, har Galinas extra öppet för take away. Mellan 10:00 och 20:00 är det bara att komma förbi och beställa.