Sök inom

Sökresultat

 1. Nu blir Ringen ännu bättre! Aktuellt

  I början av 2023 startar projektet för att göra centrumet ljusare, öppnare och mer inkluderande. Under bygget har vi självklart öppet precis som vanligt, så att du kan fortsätta ta del av utbudet i våra butiker och restauranger. Vi kom…

 2. Lindor Wink tar över Nū i Teatern Aktuellt

  Efter 3 års samarbete har Sayan Isaksson valt att lämna Nu. Lindor Wink efterträder Syan som matkreatör för konceptet. Lindor jobbar även som frilans och privatkock, skriver kokböcker och jobbar med event och catering. Tidigare har han…

 3. MACKVERKET INTAR MATSCENEN TEATERN I RINGEN CENTRUM Aktuellt

  Knäcke, toast, smörrebröd, bahn mi - mackor är älskade över hela världen. Den 1 april öppnar det familjedrivna köket Mackverket sin första egna restaurang i Teatern i Ringen Centrum. Här kommer grundaren, 23-åriga Isabelle Cederblad, servera välkomponerade kreationer som är långt mer än bara bröd och pålägg. Restaurangen är en pop up och har öppet till midsommar.

 4. Ringen i toppen när stockholmarna tycker till Aktuellt

  Fältöversten, Västermalmsgallerian och Ringen Centrum hamnar på första, andra respektive tredje plats i kategorin distriktscentrum när stockholmarna tycker till om sina favoritvaruhus och köpcentrum.

 5. Välkommen Koffein H2o! Aktuellt

  Hos nyöppnade Koffein H2o intar du ditt kaffe på stående fot eller som take away.

 6. Säsongsmat från ICA Ringen Aktuellt

  Se hela listan med säsongens frukt och grönt från ICA Ringen.

 7. Fri leverans från Teatern Aktuellt

  Nu får du fri leverans via Wolt när du beställer mat från Teatern.

 8. Panta förpackningar från Teatern Aktuellt

  Nu kan du panta dina engångsförpackningar från Indian Street Food och The Fishery i Teatern. Skanna QR-koden på din förpackning för att komma igång!

 9. White Guide lyfter Teatern i lista över gastronomiska platser Aktuellt

  Teatern Skanstull blev i lördags uppmärksammat i White Guides lista över gastronomiska saluhallar och gastrogallerior där goda råvaror, mat och dryck stod i centrum.

 10. 1 person per bord i Teatern Aktuellt

  I och med restriktionerna för restauranger belägna i handelsplatser får endast en person åt gången sitta vid varje bord, då Teatern inte har egen entré. Vid alla tidpunkter gäller 1 person / 1 bord, inga bord eller stolar får flyttas i lokalen. Det är även viktigt att besökare i Teatern håller minst en meters avstånd till andra besökare och följer den skyltning som finns på plats. Detta för att både undvika att trängsel uppstår och minska smittspridning.