Sök inom

Sökresultat

 1. Badplatser på Söder Aktuellt

  Kvar i stan? Här kan du bada på Söder!

 2. Sommarlov på Söder Aktuellt

  Är du ledig med barnen och vet inte vad ni ska hitta på? Här är vår guide till roliga sommarlovsaktiviteter på Söder.

 3. Träna utomhus på Söder Aktuellt

  Sommaren är här, temperaturen stiger och det är dags att varva inomhusträningen med lite action utomhus. Här är tre ställen på Söder där du kan få lite motion ute i den friska luften redan idag.

 4. Picknick på Söder Aktuellt

  Nu när sommarvädret äntligen är tillbaka kan du duka upp i någon av söders fina parker. Packa picknickkorgen och sätt dig i en park nära Ringen.

 5. Remake Pop-Up Shop Aktuellt

  Under två helger 18–19 & 25–26 maj öppnar Remake en pop-up shop i Ringen! Kom och köp unika plagg och lär dig mer om hållbart mode.

 6. Välkommen till cykelfest! Aktuellt

  Det blir cykelloppis, cykelspa, cykelskola, och allt möjligt cykelrelaterat för att fira detta fantastiska fortskaffningsmedel. Under två helger 27–28 april & 4–5 maj bjuder vi på cykelaktiviteter för både barn och vuxna. 

 7. Vad fanns här innan Ringen? Aktuellt

  Nyfiken på vad som fanns i Ringen Centrum innan Ringen Centrum? Här svarar vi på frågan om vad som låg på platsen tidigare!

 8. Vårens hudvårdsfavoriter från The Body Shop Aktuellt

  Vi träffade Camilla på The body Shop hos oss i Ringen och bad henne att visa oss The Body Shops mest populära hudvård! Oavsett din hudtyp så har hon alltid tipsen som gör hela skillnaden.

 9. Sporta inomhus på Söder! Aktuellt

  Tills våren och solen dyker upp i Stockholm så funderar man ibland över var man ska ta vägen för att sporta. Vi tog fram en lista med 5 inomhus-ställen där ni kan sporta på Söder! Allt från ren träning till rolig motion.

 10. Internationella kvinnodagen Aktuellt

  Internationella kvinnodagen inträffar 8 mars varje år och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Den instiftades redan 1910 och sedan 1978 finns 8 mars med som internationell kvinnodag på FN:s lista över…