Testmedelande

Testmedelande

Butiker 10:00 - 20:00
ICA 07:00 - 23:00
Teatern 11:00 - 21:00

Teatern

Matscenen på Södermalm

Italienskt, asiatiskt eller mackor. Oavsett vad du är sugen så hittar du det på Teatern i Ringen. Varför inte testa en av Stockholms godaste neo-napolitanska pizzor på Galinas, smarriga nudlar på Adam och Albins Raamen eller bästa kebaben från Snack Bar?

Här hittar du lyxig snabbmat från några av Sveriges mest välkända kockar och profiler. Visste du till exempel att Malmös kanske godaste falafel finns på Södermalm i Stockholm? I teatern huserar nämligen Jason Diakité, Fatima Dalí och Jimmy Dalí som ligger bakom restaurangen Malmø Falafel.

Lyxig snabbmat på Teatern

På Teatern kan du äta gott från morgon till kväll, själv eller med vänner. Och det bästa av allt: alla kan välja det de är sugna på. I Ringen finns något för både stora och små, veckans alla dagar. Friterad fisk från The Fishery, koreanska tacos på Nú eller rotisserigrillat från Mama.

Teatern är den perfekta mötesplatsen för dig som letar efter något snabbt, gott och opretentiöst. Välkomna in och välj och vraka bland våra tio restauranger från världens kök.

Barnvänligt för hela familjen

Teatern är en fantastisk plats för barn att njuta av god mat. Med ett brett utbud av mat från olika kök kan barnen utforska olika smaker och matkulturer. Oavsett om det är pizza, nudlar eller kebab som lockar, finns det något för alla på Teatern. Det är en perfekt mötesplats för familjer och vänner.

 

Restaurangerna i Teatern har just nu unika barnerbjudanden som ni hittar – Barnvänliga erbjudanden.

Afterwork på Teatern, vi bjuder in till aperitivo!

Hos oss på Teatern kan man komma förbi på ett glas när som helst, i höst så har vi dessutom en festlig afterwork. Vi bjuder på livemusik och tilltugg, läs mer här om Teaterns aperitivo torsdagar här.

Teatern ringencentrum restauranger södermalm

Restauranger i Teatern