Teatern

Matscenen på Södermalm

Italienskt, asiatiskt eller mackor. Oavsett vad du är sugen så hittar du det på Teatern i Ringen. Varför inte testa en av Stockholms godaste neo-napolitanska pizzor på Galinas, smarriga nudlar på Adam och Albins Raamen eller bästa kebaben från Snack Bar?

Här hittar du lyxig snabbmat från några av Sveriges mest välkända kockar och profiler. Visste du till exempel att Malmös kanske godaste falafel finns på Södermalm i Stockholm? I teatern huserar nämligen Jason Diakité, Fatima Dalí och Jimmy Dalí som ligger bakom restaurangen Malmø Falafel.

Lunch på Södermalm

På Teatern kan du äta gott från morgon, lunch och kväll.  Själv eller med vänner. Och det bästa av allt: alla kan välja det de är sugna på. I Ringen finns något för både stora och små, veckans alla dagar.

Med vårt stora utbud erbjuder vi den bästa lunchen på Södermalm. Kom och smaka på de goda fiskrätterna från The Fishery, koreanska tacos på Nú eller rotisserigrillat från Mama.

Teatern är den perfekta mötesplatsen för dig som letar efter en snabb, god och opretentiös lunch vid Skanstull.

Välkomna in och välj och vraka bland våra tio restauranger med rätter från världens kök.

Barnvänligt för hela familjen

Teatern är en fantastisk plats för barn att njuta av god mat. Med ett brett utbud av mat från olika kök kan barnen utforska olika smaker och matkulturer. Oavsett om det är pizza, nudlar eller kebab som lockar, finns det något för alla på Teatern. Det är en perfekt mötesplats för familjer och vänner.

 

Restaurangerna i Teatern har just nu unika barnerbjudanden som ni hittar – Barnvänliga erbjudanden.

Hos oss på Teatern kan man komma förbi på ett glas när som helst, men på torsdagar bjuder vi dessutom in till en festlig afterwork.  Vi bjuder på livemusik och goda tilltugg, läs mer här om Teaterns aperitivo-torsdagar här

Teatern ringencentrum restauranger södermalm

Restauranger i Teatern