lucia i ringen

Jul i Ringen

Äntligen! Snart är den här! Högtiden som kantas av röda tomtar, varma lussebullar och tusen tända juleljus. Är det årets höjdpunkt? Ja. Går det att få för mycket av den? Nä, vi tror inte det. Därför uppmanar vi alla södermalmare att vrida upp julkänslan ordentligt i år och omfamna årstiden som den aldrig omfamnats förr. För att bara fira julen räcker helt enkelt inte. Hylla den!

Nu hyllar vi julen i Ringen centrum. Hos oss hittar du julklapparna, maten och pyntet du behöver till julafton. För att höja julstämningen ordentligt har vi ordnat flera trevliga aktiviteter med jultema.

Adventsmys för barn 10 och 17 december

Ta med dig barnen och besök jultorget i Ringen centrum. Två söndagar i december, mellan klockan 11 och 15 anordnar vi julpyssel, underhållning och julfika för alla barn som besöker oss.

Lucia 13 december

Ingen julstämning utan Lucia! Välkomna klockan 12 och njut av ett stämningsfullt luciatåg från Katarina flickkör. Vi bjuder alla besökare på glögg och fika.

Aperitivo i Ringen den 14 december

Välkomna till Teaterns sedvanliga aperitivo kl 17-20, men denna gång i juledition. Dagen till ära spelar vårt liveband julmusik och Galinas och Mackverket fixar smarrig aperitivo med jultema.

Paketinslagning i Ringen

Välkomna till vårt nya inomhustorg och säkerställ att du bara har fina klappar under granen. Mellan den 15 och 23 december bjuder vi alla som handlar hos oss på paketinslagning. Alla paket slås in i fint papper och dekoreras med snören och etiketter.

Öppettider:
Vardagar: klockan 11-20
Helger klockan 11-18

Ringens jultorg 15 och 16 december

För att höja julstämningen ytterligare gör vi om vårt inomhustorg till ett mysigt jultorg. Där kommer ni kunna ta del av specialerbjudanden, julförpackningar, julklappstips och smakprover från våra butiker och restauranger.

 

15/12 kl 15-19

16/12 kl 12-15

 

Välkomna till Ringen och hylla julen!

Butiker

Restauranger