Nya butiker och pop-ups i Ringen

Det händer mycket hos oss i Ringen centrum och för att göra det enkelt och smidigt för dig samlar vi all information om våra öppningar av nya butiker, restauranger och pop-ups (tillfälliga butiker) här.

På torget är det mycket som händer

Watoto Arts på torget

Från 22 februari till 5 mars kommer Watoto Arts att stå på torget och visa och sälja sina handgjorda dockor och snuttefiltar. Watoto Arts skapar kvalitetsdockor för barn, designade och producerade i Sverige med målet att erbjuda ett brett utbud av mjuka dockor som är tillverkade på ett ekologiskt och hållbart sätt. Deras vision är att alla barn ska känna sig inkluderande.

 

På plats kommer de att ha en brodyrmaskin som gör att du till exempel har möjlighet att på palts döpa din docka och få namnet fint inbroderat. För barnen finns det en kreativ pysselhörna med spännande material.

 

En gåva fylld av kärlek: du kommer att få möjlighet att lägga in ett tyghjärta med ett personligt meddelande i din docka innan vi syr ihop den på plats. Läs mer om Watoto Arts och deras produkter här.

 

 

Canon young people programme

Canon Young people programme är ett program med utbildning för ungdomar där de lär sig att uttrycka sig genom att använda FN:s hållbara utvecklingsmål som ramverk. Programmet stärker ungdomar från olika bakgrund i visuellt berättande. 22 februari till 10 april visas två fotoutställningar med tema Hållbara städer och samhällen samt Jämställdhet.

 

Varmt välkommen förbi!

Öppningar under 2024

Gina Tricot: 22 februari

 

World of Toys: 22 februari

 

Ambience Beauty Salon: flyttar in i nya fräscha lokaler: 22 februari

 

Oddly Reloved: Öppnar Pop Up butik på torget 29/2-26/3 & 11/4 – 3/5

 

Carla Manufaktur: Öppnar Pop Up butik på torget 11/3-26/3

 

O’toro Sushi: slutet av februari

 

Hemtex: våren 2024

 

Webbhallen: hösten 2024

 

 

Varmt välkommen in till oss!